SL 23/24 H:19 | İstanbulspor 1-5 Fenerbahçe | MS | 7 Ocak

Ilk yarı belki biraz direnirler diye sadece 1,5 üst oynamıştım aslında 2,5 üst düşünmeme rağmen. Ama 4,5 üst oldu şikeli maç.

Screenshot_2024-01-07-14-58-42-189_com.android.chrome-edit.jpg

yalnız dikkat edin taraftarlarında hic tahammül yok takım gol yedigi anda homurdanmalar başlıyor

1 macta puan kaybetseler ismail yuhalanır

Umarım bu şikeciler her maçı 10-0 yener. Biz ise 1-0 yeneriz ve kupayı alırız. Kudursun şikeciler. Satılmış takımlara 5-10 gol atınca kendilerini bir halt sanıyorlar, Avrupa'da bunlara boruyu döşüyorlar.

gelip bizim maçlarla rakip maçları kıyaslayanlar maçları ya izlemiyor ya dalga geciyor. ben bize karşı hata yapan savunma görmedim fener geri düşse rakipte biri hata yapıyor. kaleci hatası görmedim ben bizim maclarda fb maclarında yumurtlayan şaşalları herkes gördü. fener çok iyiyse bizim kaleye şut çekseydi kendi sahasında

Son düzenleme:
Adamlar 1xG den 4 gol çıkarıyor dinlenmeye geçiyor biz +3xG den 1 gol zor çıkarıyoruz sinir bozucu şu durum..

Ekli dosyayı görüntüle 230008

Tersine döneceğini düşünüyorum. Bu hep böyle gitmez. Geçen senede de benzeri bir durum söz konusuydu. İkinci devre xG leri ve xG lerini gole çevirmeleri düşmüştü.

Ha tabii Kasımpaşa, Hatay, Rize gibi maçlarda beklentiye girmemek lazım.

gelip bizim maçlarla rakip maçları kıyaslayanlar maçları ya izlemiyor ya dalga geciyor. ben bize karşı hata yapan savunma görmedim fener zora düşse rakipte biri hata yapıyor. kaleci hatası görmedim ben bizim maclarda fb maclarında yumurtlayan şaşalları herkes gördü. fener çok iyiyse bizim kaleye şut çekseydi kendi sahasında
Bunu daha önce çok defa dile getirdim bize karşı her takım öyle bir kapanıyorlar ki boşluk vermiyor bunlara karşı gelen geçen açık oynuyor ya da gelen şutları içeri alıyorlar en kötü ihtimal birileri hata yapıyor olay çözülüyor.

Kapanan takimi acamiyoruz ki. Nereye atiyorsun 4-5 bize böyle kabak çiçeği gibi acilsinlar bakayim 7-8 oluyor mu olmuyor mu
emin ol olmaz,her takımda kapanmıyor bize ,ki böyle takımlar kapansa ne olur 1 tane erken gol atsan acılcak zaten
lakin açık oynayan takımlarada atamıyoruz bu sezon macların cogunun ilk yarısını çöpe attık bunu hocaya sormak lazım neden diye
fener her macı ilk yarıdan cözüyor sonra yatışa geçiyor

Mevzuyu açık oynamak üzerinden değerlendirmemek lazım

Kapanan takıma en basitinden şut çekersin

Biz ise halen laubali bir şekilde ceza sahasında fantezi işler yapıyoruz

Okan Buruk'a bu noktada fena kuruluyum

Son düzenleme:
En az 8 gol olur

Bu cengizin 15 milyonluk kazik oldugunu gizleme maci 🤣

Geri
Üst Alt