SL 23/24 H:2 | Beşiktaş 1-1 Pendikspor | MS | 20 Ağustos

Fenerbahçenin billurlarını yalayıp bize atıp tutarsan böyle pendik geçirir

fb nefreti her zaman 1 nodur ahbap. 18-19'da şampiyonluk rakibimiz olan başak maçlarından çok fb'nin küme mücadelesini takip ederdim.
Yav herhalde öyle ama tat kaçırıcı bi durum yok yani ondan bahsediyorum yoksa ben 40 senedir bunları rakip olarak hiç bir zaman görmedim zaten..

Kulubumuz şafak operasyonu twitine göndermeli twit attı şimdi

Keşke muhatap alınmasa çomarlar

muleka çelme takıp kalk diyor bi de utanma da yok

1. Oscar mi neydi bu Arjantin'li 10 numara, adam resmen tek basina maci degistirdi. Cok iyi topcuya benziyor, tek maclik performans degilse sene sonu transfer yapar en az Trabzon'a. Cok rahat ve neredeyse hatasiz oynadi.

2. Bu hakemler ile ne yapacagiz bilemedim, 90'dan mac bitis dakikasina kadar sadece oyunda kalan dakikalara baksin birisi, en az 6 dakika oynanmistir. Hadi 5 diyelim. Abi zaten 4 dk uzatma verdin, uzatmanin uzatmanin uzatmasini oynatiyorsun, ne amacliyorsun? BJK gol atana kadar mac devam mi edecek? Uzerine BJK'nin sari kartli sag beki sari kartlik (en az) faul yapiyor, orda kurnazlik yapip maci bitiriyorsun pozisyona bakmadan? Gercekten bu ülke futbol'da adam olmaz, ana nedeni de bu hakemler.

Korner çıkmamış sanki la, tribün çekimi var Bi tane.

Oh iyi olmuş beter olsunlar. Darısı angutlara

Pendik çok zavallı bir takım yav; ligden ilk düşen takım olurlar büyük ihtimalle. Böyle bir takıma karşı pozisyon üretememeleri ilginç...

1692565189403.webp

Geri
Üst Alt