⚽ SL 23/24 H:2 | Galatasaray 2-0 Trabzonspor | MS | 19 Ağustos

Mertense bağlı bir maç başka pozisyon yaratamıyoruz inş iyi bir maç çıkartır şu 2-3 maçı bir şekilde geçmemiz lazım.
Aslında maçların ilk yarısını çöpe atıyoruz genelde bu aşamada Mertens'i ekonomik kullanmak adına ikinci yarı alıp yorulmuş rakibe karşı şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek daha akıllıca

Bu süreçleri minimum kayıpla geçmek mühim. Sinerjiyi erken kaybetmeyelim, zira iyi futbol olmasa bile gecen sezon gibi 3 puana gitmemiz gerekiyor.

Aslında maçların ilk yarısını çöpe atıyoruz genelde bu aşamada Mertens'i ekonomik kullanmak adına ikinci yarı alıp yorulmuş rakibe karşı şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek daha akıllıca

1 ay sonra tüm maçlara sonradan girer zaten şu an sence başlamama şansımız var mı?

Milli ara dönüşüne kadar yeni transferlerin oynaması ve takımın oyunu hakkında sabır gerekiyor. Tabii bu arada geriye fazla düşmememiz gerek gomisli 1-0'lardan lazım bize

1 ay sonra tüm maçlara sonradan girer zaten şu an sence başlamama şansımız var mı?
Böyle olduğunda da bir faydası yok en çok pres yapmaya çalışan o ama verimli bir presimiz yok adamın bir kurşunu da varsa atacak gücü kalmıyor hal böyle olunca gerekirse çift forvet veya farklı varyasyon bile denenebilir yine aynı şeyi yaşarsak ki çok olası hocanın çözüm önerisi ne yani aynı şeyi deneyip farklı sonuç almayı ummak mı

Böyle olduğunda da bir faydası yok en çok pres yapmaya çalışan o ama verimli bir presimiz yok adamın bir kurşunu da varsa atacak gücü kalmıyor hal böyle olunca gerekirse çift forvet veya farklı varyasyon bile denenebilir yine aynı şeyi yaşarsak ki çok olası hocanın çözüm önerisi ne yani aynı şeyi deneyip farklı sonuç almayı ummak mı

Kardeş ben mertensi savunmıyorum bu kadar adamıda boşa almadık herhalde şu an için adam oynayacak diyorum olay bu. Çift forvete bu orta saha ile dönersek iyice sıvarız neyse hayırlısı

Durup dururken niye kötü hava oluştu anlamıyorum. Şu süreçte sadece Kayseri deplasmanı beraberliği var bu mudur?
ligin ilk haftaları takımlar henüz oturmamışken, tek reaksiyon tamamen skora göre olur malesef. tüm maç rakip tek kale oynasın ama sen maçı 0.5-0 al, senden kralı yoktur.

ligin ilk haftaları takımlar henüz oturmamışken, tek reaksiyon tamamen skora göre olur malesef. tüm maç rakip tek kale oynasın ama sen maçı 0.5-0 al, senden kralı yoktur.
Geçen sene aldık, yine oyun yok falan yazıldı. 15 maç üst üste herkesi hem oynarayak hem de ezerek yendin yine bir laf bulundu. Bence mutsuz olmaktan hoşlanan negatiflikten beslenen bir kitle var

aktürkoğlu bu maçta da sıçarsa 3 olacak , öyle bi durumda bikaç oyun akgün'e şans verilmeli sağda

Zayıf bir kadro ile cikacaz yine, Umarim kazanırız.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-------------------Muslera-----------------
Boey----Nelson---------Abdül------Angel

----------------Torreira----Olveira----------

Barış-----------Mertens/Demirbay----Kerem

---------------------İcardi---------------------

Geri
Üst Alt