⚽ SL 23/24 H:2 | Galatasaray 2-0 Trabzonspor | MS | 19 Ağustos

Angelino, Zaha vs hazır değil eyvallahta ora hazır değil göbek hazır değil bu iş sıkıntı oluşturmaya devam ediyor şuana kadar geri dönüşü olmayan hasar vermedi ama tehlikeli viraja giriyoruz artık. Molde maçıyla bu maç peşpeşe Sergio-Torreira gerçekten bu iki maçta bizi kurtaracak mı ? Veya yeni 8 gelene kadar her maç göbeği değiştirecek miyiz ?
Muslera
Boey Nelsson Apo Angelino
Demirbay Torreira
Barış-Mertens-Zaha
İcardi
Acı-tatlı 2 maçta da bu kadro çıkalım derim.

Torreira-Oliveira-Demirbay üçlüsünün denenmesinden yanayım ben de ama tabi Demirbay'ı çok kısıtlı izledik, ne olur ne olmaz belli değil

bütün havanın dağılması şu maç ve molde delplasmanında iyi oyun ile alınacak iki galibiyete bakar.

Allah aşkına Kerem ve Barış beraber oynamasın diyeceğim, biri oynamasa yerlerine oynayacak adam hazır olmayan Zaha. Topun kıymetini bilecek bir tane kanat oyuncusu yok mevcut kadroda.

Merhabalar bu hafta maç için stada aracım ile gitmek istiyorum. Sanırım Vadi İstanbul'un parkı kullanılabiliyormuş. Bu AVM'de taraftarlar için ayrı bir otopark mı var yoksa genel AVM otoparkı mı kullanılıyor? Bu park kaça kadar açık? Ayrıca oradan stada ulaşım nasıl oluyor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar bu hafta maç için stada aracım ile gitmek istiyorum. Sanırım Vadi İstanbul'un parkı kullanılabiliyormuş. Bu AVM'de taraftarlar için ayrı bir otopark mı var yoksa genel AVM otoparkı mı kullanılıyor? Bu park kaça kadar açık? Ayrıca oradan stada ulaşım nasıl oluyor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
41°06'04.4"N 28°59'48.3"E

ben öğlen gidip tam attığım noktaya isparka arabayı çekiyorum. metro asansörü hemen orada. biniyorum geçiyorum nevizade'ye, sonra metroyla stada dönüyorum, maçtan sonra da geliyorum 10dk yürüyerek arabanın yanına. mis..

Geri
Üst Alt