⚽ SL 23/24 H:2 | Galatasaray 2-0 Trabzonspor | MS | 19 Ağustos

—————Icardi—————
——Kerem-Mertens-Zaha——
———Torreira-Oli/KDB———
Angel/Kazim-Abdül-Nels-Boey
—————Muslera—————

Muslera
Boey Nelsson Abdul Angelino
Berkan Torreira
Kerem Mertens Zaha
Icardi

Nando-Sacha-Victor-Abdülkerim-Angelino-Lucas-Sergio-Zaha-Dries-Barış-İcardi

muslera

boey nelsson abdulkerim angelino

torreira oliviera

barış mertens kerem

icardi

Zaha hazır değil, 11 başlaması mümkün değil. Aslında angelino ve icardi bile hazır değil kilo fazlaları gözle görülüyor. En mantıklı kadro bu olur. Zaha ve tete yavaş yavaş girecek kadroya okan hocaya ben burada hak veriyorum. Geçiş dönemini bu şekilde kayıpsız atlatmamız gerekiyor yapacak birşey yok.

Trabzondan max 1 tane gol yeriz hücum hatları çok zayıf 2+ gol atabilirsek kazanırız.

muslera

boey nelsson abdulkerim angelino

torreira oliviera

barış mertens kerem

icardi

Zaha hazır değil, 11 başlaması mümkün değil. Aslında angelino ve icardi bile hazır değil kilo fazlaları gözle görülüyor. En mantıklı kadro bu olur. Zaha ve tete yavaş yavaş girecek kadroya okan hocaya ben burada hak veriyorum. Geçiş dönemini bu şekilde kayıpsız atlatmamız gerekiyor yapacak birşey yok.

''Transferde uçtuk kaçtık şov yapıyoruz bu kadroyla nasıl şöyle oluyor'' diyoruz ama muhtemel derbiye çıkış kadrosunda geçen seneye göre 1 transfer var görünüyor şuan. Gene yenmemiz lazım tabi

Berkanı dinlendirmek lazım Molde maçında en önemli silahımız olacak orta sahada.Torreira-Olveira ya da Torreira-Kerem çıkmak mantıklı duruyor

Zaha ilk 11 cikmali, Kerem/Baris yedek olmali

rashica/zaniolo olsaydi simdi elimiz daha güclü olurdu ve en azindan sag kanat belliydi

kadro yapilanmasi ve planlamasi daha iyi olabilirdi yönetim

''Transferde uçtuk kaçtık şov yapıyoruz bu kadroyla nasıl şöyle oluyor'' diyoruz ama muhtemel derbiye çıkış kadrosunda geçen seneye göre 1 transfer var görünüyor şuan. Gene yenmemiz lazım tabi
Alınan isimlere lafım yok ama kamp yapmayan doğru dürüst idman yapmayan adam aldın mı bu sorunlar mecbur ortaya çıkıyor. Geçiş dönemi çok önemli, rakipler daha hazır adamları aldılar maalesef.

Lazyo her bölgede güç kaybetti lakin Bjelica takımları fizik olarak çok iyi olur yani Okan hocadw umarım farkindadir ve sahada Sergio gibi kıçını kasiyarak gezenleri oynatmaz

Zaha’yı 11 başlatacağını maalesef düşünmüyorum. Zaha ancak ikinci molde maçında 11’e girer gibi. Kerem-barış olur yine kanatlar.

Kritik viraj

Geçen haftaki kötü oyun taraftarı ikiye bölmüştü, bjk’nin sacma sapan aciklamalari tekrar kenetledi herkesi

Ts + molde virajını iyi bir oyunla geçersek takım oturana kadar kolay kolay dağılmaz taraftar

Geri
Üst Alt