⚽ SL 23/24 H:2 | Galatasaray 2-0 Trabzonspor | MS | 19 Ağustos

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Berkan
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​

Baris, Kerem, Berkan ayni anda olursa yine sorun yasariz rakip biraz direncli olursa. En azindan Torreira & Oliveira orta sahasi olmali, Baris & Kerem olacaksa da Berkan olmamali. Ki bence Berkan yedek olur cok beklenmedik bir durum olmazsa.

Kerem aklini basina almali bu mac, kötü bir performans taraftardan affedilmeyecektir bu mac. Gecen mac bir pozisyonda isliklar oldu, bu mac bildigin tepki olur.

Insallah hizli baslariz ve ilk 30 dakika'da 2-0 öne gecip maci rahat bitiririz. Buna ihtiyacimiz var..

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira Oliviera
Baris Mertens Kerem
Icardi

Berkan bu mac dinlenir cünkü üst üste 5 mac oynadi ve hafta ici torreira cezali,molde macinda berkan oynayacak

Ekim sonu gibi takımımız alev alacaktır, o zamana kadar liderle fark 6'dan fazla olmasa kafi.

O zamana kadar en zor maçlardan biri bu. Alınacak galibiyet benim nezdimde ekstra olur ve Kayseri depteki maçı bir nebze telafi eder. Diğer telafi Başakşehir dep.

Ekim sonu gibi takımımız alev alacaktır, o zamana kadar liderle fark 6'dan fazla olmasa kafi.

O zamana kadar en zor maçlardan biri bu. Alınacak galibiyet benim nezdimde ekstra olur ve Kayseri depteki maçı bir nebze telafi eder. Diğer telafi Başakşehir dep.
Zaten bu kurulan kadro Ramos + 8 numara eklemesiyle derbilerde rakibi deler geçer 3-4 hafta zorlanırız sonrasında dümdüz ederiz.

Zaten bu kurulan kadro Ramos + 8 numara eklemesiyle derbilerde rakibi deler geçer 3-4 hafta zorlanırız sonrasında dümdüz ederiz.
3-4 haftadan fazla sürer maalesef... milli aralar bitecek sarsıcı bir avrupa mağlubiyeti gelecek anca o zaman.

Ramos işi kesin mi. Kadroda yabancı yeri kalmadı. Luyindama ve Midtsjö gitse bile Ziyech'in gelmesiyle kontenjanda bir yer kalıyor.

Ziyech statta maçımızı izleyecek

Tarafrarla ilk bululma

Uzun zaman sonra en son BElmas yönetiminde yaşadığım duygularla maça hazırlanıyorum maç saati gelsin pek istemiyorum hafif umudumu kırıyor takım. 3-0 alsak resetlensek şöyle harika oluruz

Geri
Üst Alt