⚽ SL 23/24 H:20 | Galatasaray 2-1 Kayserispor | MS | 15 Ocak

Sezonun daha ilk yarısında oldugumuzu hatırlatırım ona ragmen geçen sene ki istastigini yakalamıs. Beklentilerin altında degil demiyorum zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 230650
Skor katkısına ben en baştan beri takılmıyorum sadece şu soruma cevap ver yeterli olur bu takıma kaç penaltı kazandırdı çünkü bahsettiğimiz adam Zaha cambaz bir herif ceza sahasını bunaltan yıkıp geçen biriydi direk bu istatistik çok şeyi anlatıyor. :asd:

Açılış oranıyla kapanış oranında büyük oynama olmazsa tutuyor. Sivas maçında son gün bizim oranı fazla arttırdılar açılışı 1-2 1-3'tü kapanışı 0-1 1-1'di mesela o riskliydi.
bu sonuçlara nerden bakıyorsunuz,excel tablosundan bakanlar var diye biliyorum ama

Skor katkısına ben en baştan beri takılmıyorum sadece şu soruma cevap ver yeterli olur bu takıma kaç penaltı kazandırdı çünkü bahsettiğimiz adam Zaha cambaz bir herif ceza sahasını bunaltan yıkıp geçen biri direk bu istatistik çok şeyi anlatıyor. :asd:
Penaltıyı vermiyorlar ki hatta penaltiyı geç normal yapılan faulleri vermiyorlar sivas da en az 2 net faulu vermediler geçen adam eliyle durduymuştu topunu mesela :asd: ve 1 e 1 de bırakamıyoruz 4-2-3-1 den ziyade 4-3-3 oynayabilsek hem zaha hem ziyechten , belki keremden bile daha çok katkı alacagız zaniolo da 4-2-3-1 de tekliyordu aldıgımız kanatlar formasyona uymuyor.

Penaltıyı vermiyorlar ki hatta penaltiyı geç nromal yapılan faueri vermiyorlar sivas da en az 2 net faulu vermediler geçen adam eliyle durduymuş topunu mesela :asd: ve 1 e 1 de bırakamıyoruz 4-2-3-1 den ziyade 4-3-3 oynayabilsek hem zaha hem ziyechten , belki keremden bile daha çok katkı alacagız zaniolo da 4-2-3-1 de tekliyordu aldıgımız kanatlar formasyona uymuyor.
Bilmiyorum ama Trabzon deplasmanı olur da yenilirsek ilk ihale kalacağı kişilerin başında Zaha olur.

Umarım o maç efsane oynayıp maçı kazandırır tekrar gönülleri fetheder yarın oynayacağı futbol çok umrumda değil alınırken zorlu deplasman ve büyük maçlar için alındı.

Eğer çıkıp Trabzonda o maçı kazandırmıyorsa yollar ayrılmalı benim için final maçı o olacak. :asd:

1-0 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Kadro böyle olur

Muslera
Kaan Nelson Apo Barış
Torreira Demirbay
Tete Mertens Zaha
Halil

Kazım'ı sol beke Barış'a sağa atacağını sanmıyorum. Berkan, Dombele, Kazım, Eyüp ve Baran da oyuna girenler olur. Boey'le Davinson'u kadroya alır ama riske etmez diye tahmin ediyorum

Zaha beklenenin çok altında ama katkısı da yok değil yaw. İçerde Ankara, Manu ve Kopenhag maçlarında var katkısı
Skor olarak evet ama oyun olarak agucu maci disinda tek bir iyi maci yok bence

Maç günü görselini 10 kat daha iyi yapacak gsc'den 20 tane adam buluruz.

Fark atmamiz gereken bir karşılaşma. Kayseri epey oyuncusu yok, ofansif kadro ile çıkıp ilk yarıdan işi bitirmek lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk yarıdan fark atamadığımız her maç sıkıntıya girmeye müsait. şimdiye kadar tek farkla götürdük sivas'ta patladık. bundan sonra daha da stresli olacak maçlarımız. maazallah kayseriye puan kaybedersek ligde dağılırız.

Kerem yok, İcardi yok bakalım bu akşam net golleri kim kaçıracak ?

Geri
Üst Alt