⚽ SL 23/24 H:20 | Galatasaray 2-1 Kayserispor | MS | 15 Ocak

ligin haline baktıkça hiç ilgilenesim gelmiyor ama hissel olarak gene katlanıyoruz diğer her şeye valla.

AVL gelsede gaza gelsem.

ligin haline baktıkça hiç ilgilenesim gelmiyor ama hissel olarak gene katlanıyoruz diğer her şeye valla.

AVL gelsede gaza gelsem.
Alışmısız bir kere bizdeki bu durum mantık falan bırakmıyor bende bazen çok kızıyorum sinirleniyorum daha izlemem vb. dışarda olsam bildirim gelsin diye bekliyorum ...

Kadromuz sakat/cezalı durumlarından dolayı epey istikrarsız devam ediyor, haliyle takım oyunumuz iyileşemiyor. Bu maç iyi bir takım oyununun başlangıcı olur umarım, eksiklere rağmen.

Kazanarak devam etmeliyiz kayseri kötü durumda kemen gitti thiam gitti transfer yapamıyorlar fb yi takibe devam edelim haftalar ilerledikçe strese girecekler yeter ki fark 3 ü geçmesin elleri ayaklarına dolanacak stresten dün zar zor kazanınca şampiyon olmuş gibi sevindiler bu bile gösteriyor neyin ne olduğunu

ab1zrNQav.png

Bol pozisyon harcayip zar zor 1-0 kazaniriz gibime geliyor.

Kazanırız.
Kayseri çok kötü son maçlarda.
eksiklerimize rağmen rahat kazanacağımız bir maç olacak bence.
Zaha'nın maçı olacak gibi geliyor.

hoca,aynen bizim gibi sene basından beri bitiriciligimiz zayıf diyor mac sonlarında

ama bunu çözmek icin maç sırasında veya öncesinde birşeyler yapılıyormu sizce?

Beni banladiklari icin takim puan kaybetti

Kim banladı doruk 2 puan kaybimizin sorumlusu kimm diye sorarsaniz. Alper admin

Sasirdiniz mi ? En yakin dostumdu yada bana oyle hissetirmeyi tercih ettirdi.. ta ki kufur agzimadan kacinca beni banlayip 2 puan kaybetmemize neden oldu.. Twitterdan yengeniz kendisine mesaj atti kaale alindi mi? Hayirrr aile dostumuz da degilmis demek ki

Son düzenleme:
YOK hakemi Erkan Engin.

Kaan ve Davinson dan haber var mı

Geri
Üst Alt