⚽ SL 23/24 H:20 | Galatasaray 2-1 Kayserispor | MS | 15 Ocak

Bir kırılma maçı hissi aldım bugün.

macta tek olumlu sey hocanin rakip kapanınca hızlı ve kısa pasla rakibi bayın diye talimat vermiş olması. net gördüm

Önemli galibiyet. Galibiyete rağmen Okan hocanın bana göre en kötü performanslarından biriydi bu maç. Okan hocanın kendine gelmesi lazım. Halil, Ndombele gerek yok bunları oynatmaya ve değişiklik yapmak için illa 65 dakika beklemeye gerek yok. Bu takıma iyi bir 10 no şart. Okan hocanın ekibine ekleme şart özellikle bitiricilik için. Bu gün çok kötü bir Okan Buruk vardı tekrar konsantrasyonunu sağlamalı. Önceki tek farkla kazandığımız maçlar gibi değildi çünkü bu öncekilerde tek farkla kazanmamızın sebebi oyuncuların boş kaleye neredeyse atamamalarıydı ama oyun hakimiyeti ve pozisyon bazında eksiğimiz olmuyordu ve rakip kolay pozisyonda bulamıyordu bu gün özellikle 2. yarıda oyuncu değişikliklerine kadar saçma sapan kendi yarı sahamızda pas hataları vb. şeyler yaptık ki sonunda golü de hediye ettik.

Defalarca söyledik. Bu kadro ne set hücumu yapabilir ne de kontra oynayabilir.

Ortaya karışık bişeyler yapıyor işte Okan. Ama onun da suyu hızla ısınıyor.

Burada Okan'ı övenleri de göreceğiz ilerde.

Bu sezon ben:

1a9401ba-c8f5-4f1b-a715-b48b19a236f7_text.gif

Bu seneki transferlerimiz ne yazıkki hiç katkı vermedi. Sanchez fena değil sadece…

Hakemler de çok ciddi derece de maçlarımızı sabote edip, suyun karşı tarafını aşırı kolluyorlar bu da maç özelinde ciddi avantaj sağlıyor onlara.

Ama her şeye rağmen şampiyon olacağız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önemli galibiyet skor oyun vs hiç takılmıyorum bu kadar eksikle çıktığımız belkide son maçtı bundan sonra elimiz çok daha rahat olacak. Trabzon maçında çok daha iyi olacağız bundan eminim.

Rezalet bir futbol.

Macin en iyisi bekteyken Barış’dı.

Muslera, Nelsson, Ndombele, Mertens nispeten iyiydi.

Geri kalan 6 oyuncu rezalet bir oyun oynadilar.

Özellikle Boey, Abdulkerim, Torreira buyuk hayalkirikligi yaratti.

Gectigimiz yildan cok geri gitttik ne yazikki. Yönetim ikinci yilinda transfer anlaminda fena patladi, insallah ders cikarip duzeltirler.

2. Golumuzun verilmemesi, tartismali penaltiyi da eklersek yine bir hakem kiyimi vardi. Resmen hemen her maç ayni hikaye, bu satilmiş hakemlerle bu lig izlenmez ama Galatasarayımız diye izliyoruz işte.

ne yazsak abi bilemiyorum ya, ipin üzerinde yürüyoruz. düştük düşecez bi düşersek lig 1 haftada bitebilir. allah askına bi şeyler yapın hocam yönetim.icardiyi acil çagırın gelsin takımına sahip çıksın.idmanda otursun ama takımla olsun. zahayı falan gönderiyor musunuz napıyorsunuz radikal bi şeyler lazım.

Seninde 5-1 7-1 yeneceğin maçlar vardı ama beceremeyip 1-0 2-1 bitirdin hep.
hediye edilmesi başka

becerememek başka ama. özeleştiriye katılırım ama bir şeyleri çok çok üstün yaparak +14 olmadı o fark onu demek istedim.

yoksa oyunlar ve maçlar hep ite kaka gibi oluyor. normalde ilk yarda 2 ya da 3 gol atıp karşı tarafı maçtan silerdik.

2-0 olacak net golümüzü yediler
Sivas macinda 3 penalti var, 1'i bile verilmedi
Ben de en çok dediklerinden dolayı korkuyorum.
Her hafta çok rahat kotaracağımız maçları atamadığımız kaçırdığımız gollerle ve aleyhimize verilen hakem kararlarıyla hep diken üstündeyiz şöyle rahat bir maç sonunu yaşamak bize haram kılındı sanki.

Geri
Üst Alt