⚽ SL 23/24 H:20 | Galatasaray 2-1 Kayserispor | MS | 15 Ocak

İnanılmaz konsantrasyon eksikliği var. Hatalı geri paslar kale önlerinde topla elle oynamalar. Fizik olarak bitik haller. Anlaşılmayacak derecede bir Gs var sahada.

Hoca da malesef taktik ile ilgili bir bildigi yok. Takim da düzen yok. Her zaman oldugu gibi bireysel cabayla biseyler yapmaya calisiyoruz. Haa tabi transferler de bu sorunu cözmeye calisiyoruz o da bir yere kadar.
3. bölgeye topu tasidigimizda cogu zaman eksik gidiyoruz önde kalabalik olamiyoruz, pas atacak alternatiflerimiz azaliyor, ya sut atiyoruz ya da en olmayacak adama pas atiyoruz. Gol ceviremeyen adama karsi güvensizlik olusuyor bu kez baskasi deniyor o da siviyor, digeri deniyor o da siviyor gol gelmiyor, atamadikca takim halinde güvensizlik olusuyor bu kez herkez b.ka sariyor.

Defalarca söyledik. Bu kadro ne set hücumu yapabilir ne de kontra oynayabilir.

Ortaya karışık bişeyler yapıyor işte Okan. Ama onun da suyu hızla ısınıyor.

Burada Okan'ı övenleri de göreceğiz ilerde.
Çok kötü bir kadro kurmuşuz bu yaz. Sanchez hariç hepsi fiyasko transfer

öyle deme olmayan oyun planına uygun topçu almamışız beyefendiye!!!!

Aldığı solbekten skor üretemeyen tek hoca kendisi zaha sahada yürüyor tanguy desen hayalet gibi sahada adam hala gol yemeden oyuncu değiştirmiyor sakat sakat adam oynatıyor adamı sonra sınırsız tatile yolluyor söylencek çok şey var ben bu takımdan şampiyonluk enerjisini son 2 aydır alamıyorum hem stadda hem ekran başında bu şekilde kendimizi kandırırsak yıkımı büyük olur ben bu yaştan sonra o rezil camiaya şampiyonluk kaptıramam acilen kendisine çeki düzen versin vermiyorsa kapının önüne koyulsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç için

1- BAY
2- Muslera - penaltı için
3 - Mertens harcamış ezmişte olsa topu kullanan ileride başka biri yoktu.

Ağa şu herifi yazmayın gözünüzü seveyim daha topu kaleye yetiştiremiyor pas tercihleri facia..Maç konusuna da yazdım fenerin yedeği Kingi getir mertens kadar oynar .. Emekli adamı zorla sahada tutuyoruz adam yokluğundan

Şöyle yazalım 10. kez hocaya yazar.
2-3 hafta sonra yine gelelim hocaya yazar diyelim.
Sonuçta bayerne ezilmeyip 70 dakika gol yedik. Bir dakika takım orta sha diye bağırırken orada da absürt değişikliklerle hocaya yazmıştı değil mi?

Şampiyon da yapsa yaz döneminde takımın başında olmamalı.

Her eksiklik transferler çözülecekse teknikdrektöre ne gerek var. Ligde zaten 2 veya 3 takım var eli ayağı düzgün diğerleri ara oyuncu sadece. Barışı sol beke koyduk kaç yıldır alamadığımız mücadeleyi aldık. Sözün kısası taktik yok takımda bireysel takılıyoruz sene başından beri

Bu şekilde gitmez beyler. Takım berbat. Okan hoca ile olmuyor. Doğru düzgün oyun yok ortada.

Maçı aldık fakat verilen skandal kararlar için yine ortam alev almali. Her hafta lehimize skandal kararlar veriliyor

Bau takıma forvet almamak ahmaklık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt