SL 23/24 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Samsunspor | MS | 21 Ocak

Maçı izlemiyorum ama maçı satmayan her takım muhakkak zorluk çıkaracaktır bunlara. En azından öyle yarım düzineli skorlar kolay alamazlar ve bir noktada stres olabilirler. Tabi izlemediğim için Samsun'un vaziyeti nedir birşey söyleyemiyorum.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacı sen Fred abartılıyor diyordun sadece 3 maçlarını izleyerek mi bunu dedin?
acıkcası bende fred abartılıyor diyorum hatta ilk maclardan beri 5milyon maaş verdigin oyuncunun tam olarak iyi yaptıgı tek birşey yok pres harici geri kalan herşey vasat altı

okadar maliyete giren takım daha genc oyuncu bulurdu

10 gün önce deplasmanda trabzona 8'i isabetli 19 şut atan Samsun, bugün fenere 45 dakikada 0 isabetli 1 şut atabilmiş.

Bu kadar da olmaz.

Yıllardır söylüyorum 20 maçta febeye karşı 19 mağlubiyet alan kasimpasa, gokselin takımı bassak, kayseri sivas rize ve tabiki karagumruk.Su takımlardan 2 si küme düşse febe tesislerindeki bayraklar yarıya iner.birde hatay var tabi.Bu 7 takımın febeye karşı namusuyla mücadele ettiğine beni kimse.inandiramaz

Kayseri 3 sezon öncesine kadar bizim yendiğimiz fbye ters gelen takımdı. Yönetimleri değiştiğinden beri iş değişti.

Başak'ta Göksel yatırıyor diyemem ama Çağdaş olduğu için puan almaları imkansız.

Sivas son zamanlarda alamasa da arada Fb'den puan alıyor. Bu dediğim 3 takımı Paşa-Rize-Hatay-Çağdaş seviyesiyle aynı yere koyayam. Bu 4'ü direkt domalıyor 4-5'ten aşağı yemiyor yaw

puan farkını açtırırsak gecmiş olsun diyebiliriz lakin açtırmazsak eger

bunlar fiziksel olarak ön tarafı patlayacak sakatlıklar yada sahada yürümeler
görülmeyede başlandı

Rahmetli Mustafa Cengiz başkan zamanında iyi ki şu İrfan denen sahtekâr, şeref yoksunu, haysiyetsiz, onursuz köpek herifi bize almamış.

Karambole oynayıp gol atıyorlar. fenerin başarısı bir oyun planı olmadığından rakiplerde anlayamıyor bunlar ne yapıyor diye. pozisyon yok gol var :D

2 senedir lehine bu kadar kolay verilen takim gormedim. MHK filan komple degismeli.

Samsunlu bebenin eline top çarpmış mı diye 5 ayrı pozisyondan gösterdiler bizde lehimize pozisyon olunca televizyondan değil tribün çekiminden bakabiliyoruz anca

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acıkcası bende fred abartılıyor diyorum hatta ilk maclardan beri 5milyon maaş verdigin oyuncunun tam olarak iyi yaptıgı tek birşey yok pres harici geri kalan herşey vasat altı

okadar maliyete giren takım daha genc oyuncu bulurdu
Biz Oliviera + Ndombeleye 8 milyon Euro maaş veriyoruz.

Fred torreira bize iyi olurdu şimdi dürüst olmak lazım açıkcası. Fakat 30 yasında adam 5 sene sözlesme ,15 bonservis ve en az 3 maasdan totalde 30 milyonda verilme durumu varken niye alamadık ihanet vs de denmez.

Geri
Üst Alt