Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.164
- 35.234
- 3.758
hala aynı şeyi söylüyorum derbide bunlara çaksaydık fişi çekmiş olacaktık,büyük fırsat teptik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orasıda ayrı salaklık zaten hıc savunulacak yanı yokBiz Oliviera + Ndombeleye 8 milyon Euro maaş veriyoruz.
Yok 100m. Kap diye bişey var açıp bakip yazsaydin keşkeBiz Oliviera + Ndombeleye 8 milyon Euro maaş veriyoruz.
Bu maçta bile geçişe sebep bir sürü top kaybetti. Cezalandırılırsa daha çok dikkat çeker.İyi oyuncu fazla top kaybı yaptığını düşünmüyorum.
Fake newsBiz Oliviera + Ndombeleye 8 milyon Euro maaş veriyoruz.
Bakmadim kapa filan gerek varmi ikiside 3-4 milyon euro altina oynamiyordur. Bunun primiydi vs.. imza parasi bonusu filan birak 8 i 10 milyon euro yu bile geçer yillik maliyetleriYok 100m. Kap diye bişey var açıp bakip yazsaydin keşke
Bizde 8 numarada geçen sezonun 2. yarısı ve bu sezonun ilk yarısında ciddi sıkıntı olduğu için Fred gözüme iyi geliyor.Bu maçta bile geçişe sebep bir sürü top kaybetti. Cezalandırılırsa daha çok dikkat çeker.
2.75 oliBakmadim kapa filan gerek varmi ikiside 3-4 milyon euro altina oynamiyordur. Bunun primiydi vs.. imza parasi bonusu filan birak 8 i 10 milyon euro yu bile geçer yillik maliyetleri
Önde oynayan oyuncularının hepsi iyi pasör, orta saha orijinli adamlar. Şaşırtıcı şekilde Dzeko da o şekilde katkı sağlıyor, yoksa gol pozisyonlarında ağır kalıyor...Önde pas isabeti bize gore iyi. Biz çok basit top kaybediyoruz
Kendisine sezon sonuna kadar maçları selçuksports'tan 1 dakika geriden izleme cezası verilmelidir3-4 mac takip etmese takılır bunlarda emre de bu sene fb şampiyon olsun istiyor gibi
Ahahaah müthiş bir cezaKendisine sezon sonuna kadar maçları selçuksports'tan 1 dakika geriden izleme cezası verilmelidir