SL 23/24 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Samsunspor | MS | 21 Ocak

Kariyerinin en golcü sezonu yaşayan kertenkele yıldır oluyor.

Hücumda bizden daha etkili olduklarını düşünüyorum.

Pas başarı oranları da muhtemelen daha yüksektir

Iki takım arasındaki tek fark bu

Samsun'dan bir halt olmaz büyük ihtimal düşerler

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mouandilmadji

devre arası çad’a doğru ikilemeli

Fofana var hızlı oyuncu bi tek o da girmese daha iyi olur. Bu kadar beyinsiz bi topçu görmedim. Hiç pozitif hareketi yok

samsun biraz ön alanda baskı yapsa rahat gol atar bu sıgırların geri 4lüsü hataya cok açık

E tamam o takımlara diyebiliriz başkanları yüzünden ekstra motive oluyor diyebiliriz ama biz batman petroldporla oynasak niye kapanıyorlar diye söyleniriz
Bana kapanıp fbye açılırlarsa söyleniriz tabii. Fb ile oynarken dakika 5 ne önde basabiliyorlar ne de kapanıyorlar, defanslarında biri ofsaytı bozuyor, topla çıkarken kaptırıyorlar ne diyelim?

Geçen hafta Kayseri açık oynadı mesela bize karşı bir şey dedik mi? Antep kapandı fbye kimse Şumudika'ya yatıyor dedi mi? Bugün de Samsun fena değil mesela yatıyor diyor muyuz?

Domalana domalıyor dediğimiz için kusura bakma

Samsun fenere yatan takımlardan farkını hemen ortaya koydu, iyi oynuyorlar, Taylan ve Emre yerine 2 yabancı siyahi olsa işler farklı olabilir, teknik direktörüne alkış Samsun'un

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe'yi bu sezon 3. kez izliyorum izlediğim 3 maçta da vasat bir takım görüyorum. Tek artıları çevik oyuncularının ortalığı karıştırması onun dışındakiler statik statik gelse de önüme vursam diye takılıyor. Bu takımın bizi yenmesi mucize olur.

Mandilmadji andaval mı desem avarel mi desem ne desem bilemedim
Ona giden her top kayıp + çok güzel gelişecek 2 atağı da kesti hatta feneri de kontraya kaldırdı resmen

Geri
Üst Alt