Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben anlarım boşa mı fm oynuyozBen dahil bu forumda kimse futboldan anlamıyor
Açıkçası şahsen, öğrenmek için takip ediyorum. Yorumlar okumak, fikir teatisinde bulunmak keyifli geliyor; öğrenmek güzel şey. İlgi alanım esasen futbol değil zaten, sadece hobi maksatlı biraz vakit ayırıyorum, bu yüzden futbolu biliyorum der isem, başta kendime yalan söylemiş olurum. Mesajı yanıtlama sebebim sempatik bulmam bu arada, saygılar ahbabBen dahil bu forumda kimse futboldan anlamıyor
Allahim şöyle harika bir oyunla parcalayarak yenelim. Bizim maca kitlenen kuslarin moralleri tamamen alt ust olsun. Amin
Canımsın rdas takılıyorum bende zaten sevmediğim tek bir insan yok forumdaAçıkçası şahsen, öğrenmek için takip ediyorum. Yorumlar okumak, fikir teatisinde bulunmak keyifli geliyor; öğrenmek güzel şey. İlgi alanım esasen futbol değil zaten, sadece hobi maksatlı biraz vakit ayırıyorum, bu yüzden futbolu biliyorum der isem, başta kendime yalan söylemiş olurum. Mesajı yanıtlama sebebim sempatik bulmam bu arada, saygılar ahbab![]()
Yok renkdas başlarım son dksina kalbimiz sıkışıyorGüzel olur. Ama son dakika golüyle kazanırsak iyice yıkılır şikeciler.
Zaten bugün puan kaybı yaşasak bile içim rahat şikecilere yatmayan takımlar olduğunu gördüğüm için.
Gitti diye yazilmistisag bekte isvecli elemanı neden oynatmıyor bunlar
fener macında da mehmet diye fenerli bir bebe oynamıstı
Siler misin?"Rahat takimdan hep korkacaksin"
Halil Vurucu