⚽ SL 23/24 H:21 | Trabzonspor 1-5 Galatasaray | MS | 21 Ocak

bu stadın kameraya verdiği görüntüyü hiç sevmiyorum.

Allahim şöyle harika bir oyunla parcalayarak yenelim. Bizim maca kitlenen kuslarin moralleri tamamen alt ust olsun. Amin

Vur,kır, parçala Aslanlar.

Mutlaka iyi oyunla yenmeliyiz bu fırsat kaçmaz, kaçırılmaz haydi,vurdugumuz gol olsun artık...

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben dahil bu forumda kimse futboldan anlamıyor
Açıkçası şahsen, öğrenmek için takip ediyorum. Yorumlar okumak, fikir teatisinde bulunmak keyifli geliyor; öğrenmek güzel şey. İlgi alanım esasen futbol değil zaten, sadece hobi maksatlı biraz vakit ayırıyorum, bu yüzden futbolu biliyorum der isem, başta kendime yalan söylemiş olurum. Mesajı yanıtlama sebebim sempatik bulmam bu arada, saygılar ahbab:love::hat:

Trabzon’daki eksikleri sayıp bu maçı alırız diyenleri görünce beni bir gülme tutuyor..

Sivas’ta paf takımıyla çıktı nerdeyse maça ve aldık değil mi? Rakip 11 kişi sahaya çıktığı müddetçe bizi ilgilendiren bir durum yok. Biz kendimizle mücadele ediyoruz. Şunu anlayın artık.

Allahim şöyle harika bir oyunla parcalayarak yenelim. Bizim maca kitlenen kuslarin moralleri tamamen alt ust olsun. Amin

Güzel olur. Ama son dakika golüyle kazanırsak iyice yıkılır şikeciler.
Zaten bugün puan kaybı yaşasak bile içim rahat şikecilere yatmayan takımlar olduğunu gördüğüm için.

Açıkçası şahsen, öğrenmek için takip ediyorum. Yorumlar okumak, fikir teatisinde bulunmak keyifli geliyor; öğrenmek güzel şey. İlgi alanım esasen futbol değil zaten, sadece hobi maksatlı biraz vakit ayırıyorum, bu yüzden futbolu biliyorum der isem, başta kendime yalan söylemiş olurum. Mesajı yanıtlama sebebim sempatik bulmam bu arada, saygılar ahbab:love::hat:
Canımsın rdas takılıyorum bende zaten sevmediğim tek bir insan yok forumda ♥️

Takım Ts deplasmanında yumuşak kalabilir. Boey toparlanmıştır umarım.

Güzel olur. Ama son dakika golüyle kazanırsak iyice yıkılır şikeciler.
Zaten bugün puan kaybı yaşasak bile içim rahat şikecilere yatmayan takımlar olduğunu gördüğüm için.
Yok renkdas başlarım son dksina kalbimiz sıkışıyor

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su maci almak demek haftaya liderlik icin sahaya cikmam ve bugun psikolojiyi lehimize cevirmek demek.Hem Trabzon deplasmanindan galibiyetle donmenin morali olacak hem puan farkini kapatmanin morali olacak hem de fb’nin basaksehir deplasmaninda sikintiya dusup puan kayni ihtimalini artiracak.O yuzden vurup gecmeliyiz.Net skorla kazanip yumrugu masaya vurmaliyiz.O kadar kotu gidise sakatliga kotu oyuna ragmen ucan kacan fb’nin onune gecebilecegimiz bi hafta olmasi icin bu maci mutlaka kazanmaliyiz.Haydi aslanlar alin 3 puani gelin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt