- 2 Nisan 2012
- 40.199
- 19.868
- 2.548
Kadro kurmağa gerek yok, forvette Halil var en nihayetinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi trabzon'un belki de tek etkili bölgesi sağ açık pozisyonu. visca'nın bindirmeleri en büyük silahları olacaktır. ben kazımcan riskine girmezdim bu maç. kaan ile orayı daha kontrol edebiliriz gibi. hatta barış'ı bile oynatmazdım bekte. çok pozisyon hatası yapıyor. gücü ve çalışkanlığı ile bugüne kadar hep galip geldi ama visca gibi bir oyuncu cezayı kesebilir. kaan pozisyon bilgisi daha yüksek bir oyuncu.muslera
boey nelsson akerim kazım
kaan torreira
barış mertens kerem
icardi(zaha)
abi trabzon'un belki de tek etkili bölgesi sağ açık pozisyonu. visca'nın bindirmeleri en büyük silahları olacaktır. ben kazımcan riskine girmezdim bu maç. kaan ile orayı daha kontrol edebiliriz gibi. hatta barış'ı bile oynatmazdım bekte. çok pozisyon hatası yapıyor. gücü ve çalışkanlığı ile bugüne kadar hep galip geldi ama visca gibi bir oyuncu cezayı kesebilir. kaan pozisyon bilgisi daha yüksek bir oyuncu.
bu arada şu maçta allah'tan tek dileğim tek bir hakem hatası olmasın yahu, bıktık. bizim penlatılar verilmez, rakibin ilk pozisyonunda var uyarır penaltı verilir. kırmızılar atlanır, nizami goller verilmez. böyle böyle kopacak maçlar kabusa dönüyor.
bu maçta biraz bitiricilik şansımız olur, hakem ve VAR da dürüstçe maç yönetirse, ben sanılanın aksine, rahat kazanacağımızı düşünüyorum açıkçası. sivas dep ve kayseri maçları ölçü değil. ilk onbirin neredeyse yarısı değişecek ve as oyuncular geri dönüyor.
haa yine bulduğumuzu atamayız, hakemler operasyonu çeker onu bilemem. ama oyun üstünlüğü, pozisyon sayısı falan hep bizde olacak buna eminim.
Okan Hoca, çarşamba günü takım ile idmana başlayacağı müjdesini vermiş, belki daha erken dönebilir. Sağlıklı bir İcardi'ye çok ihtiyacımız var...Hayat bitti.
ben sinan yımaz'ı izlemedim.benim derdim şu an bu sene gelen hiç kimsenin oynamadığı 1-2 maç üst üste görmek
eminim takım oyun olarak da istek olarak da yukarı gidecektir
skorlar da en kötü böyle olur zaten
şimdi izledim de sinan yılmaz da böyle demiş![]()