⚽ SL 23/24 H:21 | Trabzonspor 1-5 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Kadro kurmağa gerek yok, forvette Halil var en nihayetinde.

Kadroda ilk olarak Barış'ın yerine karar vermeliyiz. Hoca denemez ama Zaha forvet Barış sağ açık Kaan sol bek en mantıklısı. Halil ile futsal ve halı saha turnuvasında başarı yakalanabilir çünkü orada tüm herkesi geçip gol atabilir. Yanlış anlaşılmasın çok iyi çalım atıyor ve herkesi geçmeye çalışıyor.

Bizim form durumumuz kötü ama Trabzon'da Antalya maçında 2. dakikada attı ve abartısız söylüyorum 88 dakika yattı. Ayrıca Bakasetas oynamazsa (bence sakat değil gidecek) oyuna hamle yapma şansları yok. Geçen maç ilk değişiklikleri 84. dakikada Hüseyin Türkmen ve Umut Güneş.

trabzon'da aşırı eksikler var.

denswill, larsen, abdulkadir ömür, orsic, umut bozok sakat. pepe, onachu, trezeguet afrika kupasında. bakasetas eli kulağında, bir yere transfer oldu olacak.

kalan oyuncular ile trabzon kadrosu:

kale:
uğurcan

stoper:
baniya
benkovic
fernandes
hüseyin

sol bek:
eren elmalı
arif boşluk

sağ bek:
mehmet aydın

orta saha:
batista mendy
berat özdemir
umut güneş

oos:
bardhi
fountas

kanat:
edin visca

forvet:
enis destan

bildiğin bizden beter durumdalar. çok şanslı denk geldik bence trabzon'a karşı.

son antalya maçı onbirleri, muhtemelen bizim maça da aynı onbir ve kulübe ile çıkacaklardır:

uğurcan

mehmet baniya benkovic eren

berat mendy

visca bardhi fountas

enis
yedek kulübesi:

talha tepe K
onuralp çevikkan K
fernandes STP
hüseyin türkmen STP
arif boşluk SLB
umut güneş MOS
kerem şen MOS
bakic MOS
poyraz yıldırım S

ilerleyen dakikalarda oyuna sokacakları tek bir hücum oyuncusu bile yok. haa son bir şarki deyip, bakasetas ve ömür kadroda olursa bilemem. ancak kadroları yukarıdaki gibi görünüyor.

muslera
boey nelsson akerim kazım
kaan torreira
barış mertens kerem
icardi(zaha)

muslera
boey nelsson akerim kazım
kaan torreira
barış mertens kerem
icardi(zaha)
abi trabzon'un belki de tek etkili bölgesi sağ açık pozisyonu. visca'nın bindirmeleri en büyük silahları olacaktır. ben kazımcan riskine girmezdim bu maç. kaan ile orayı daha kontrol edebiliriz gibi. hatta barış'ı bile oynatmazdım bekte. çok pozisyon hatası yapıyor. gücü ve çalışkanlığı ile bugüne kadar hep galip geldi ama visca gibi bir oyuncu cezayı kesebilir. kaan pozisyon bilgisi daha yüksek bir oyuncu.

bu arada şu maçta allah'tan tek dileğim tek bir hakem hatası olmasın yahu, bıktık. bizim penlatılar verilmez, rakibin ilk pozisyonunda var uyarır penaltı verilir. kırmızılar atlanır, nizami goller verilmez. böyle böyle kopacak maçlar kabusa dönüyor.

bu maçta biraz bitiricilik şansımız olur, hakem ve VAR da dürüstçe maç yönetirse, ben sanılanın aksine, rahat kazanacağımızı düşünüyorum açıkçası. sivas dep ve kayseri maçları ölçü değil. ilk onbirin neredeyse yarısı değişecek ve as oyuncular geri dönüyor.

haa yine bulduğumuzu atamayız, hakemler operasyonu çeker onu bilemem. ama oyun üstünlüğü, pozisyon sayısı falan hep bizde olacak buna eminim.

10 milyonluk beyimiz bu maç oynamayı düşünüyor mu, tatili bittiyse bi zahmet oynamaya başlasın.

son söz, bu maç harbiden de kırılma maçı. bu maçı kazanırsak çok ciddi avantajlı olacağız. kalan koskoca fikstürde, kağıt üzerinde sadece tek bir bjk deplasmanı kalacak.

önümüzde koskoca bir hafta var, artık top hoca ve ekibinde. bu maçın önemini tek tek anlatacak oyunculara. belki de oliviera hariç tam kadro çıkacağız. bu maçta mıymıntı oynayan topçu direkt kadro dışı kalsın florya'da u17 ile tarla gibi sahada antranmanlara çıksın sezonun geri kalanında.

abi trabzon'un belki de tek etkili bölgesi sağ açık pozisyonu. visca'nın bindirmeleri en büyük silahları olacaktır. ben kazımcan riskine girmezdim bu maç. kaan ile orayı daha kontrol edebiliriz gibi. hatta barış'ı bile oynatmazdım bekte. çok pozisyon hatası yapıyor. gücü ve çalışkanlığı ile bugüne kadar hep galip geldi ama visca gibi bir oyuncu cezayı kesebilir. kaan pozisyon bilgisi daha yüksek bir oyuncu.

bu arada şu maçta allah'tan tek dileğim tek bir hakem hatası olmasın yahu, bıktık. bizim penlatılar verilmez, rakibin ilk pozisyonunda var uyarır penaltı verilir. kırmızılar atlanır, nizami goller verilmez. böyle böyle kopacak maçlar kabusa dönüyor.

bu maçta biraz bitiricilik şansımız olur, hakem ve VAR da dürüstçe maç yönetirse, ben sanılanın aksine, rahat kazanacağımızı düşünüyorum açıkçası. sivas dep ve kayseri maçları ölçü değil. ilk onbirin neredeyse yarısı değişecek ve as oyuncular geri dönüyor.

haa yine bulduğumuzu atamayız, hakemler operasyonu çeker onu bilemem. ama oyun üstünlüğü, pozisyon sayısı falan hep bizde olacak buna eminim.

benim derdim şu an bu sene gelen hiç kimsenin oynamadığı 1-2 maç üst üste görmek

eminim takım oyun olarak da istek olarak da yukarı gidecektir

skorlar da en kötü böyle olur zaten

şimdi izledim de sinan yılmaz da böyle demiş :)

Son düzenleme:
Psikolojik bir eşik bu maç. Yener isek rüzgarı arkamıza almamız muhtemel. Belki oyunumuz, artacak moral ile daha iyi seviyeye gelebilir. Futbol taktik-teknik kadar psikolojik anlamda da etmen barındırıyor; daha güçlü bir şekilde şampiyonluğun adayıyız denmesi, maçtan alacağımız bir 3 puana bakıyor. Hangi kadro çıkar ise çıksın, bir mesaj için çıkacak.

Bu maçı alırsak fbliler sıçmaya başlar. Bide samsun maçında puan kaybetseler arkasında başakşehir maçları varken biz istanbulla oynayacağız rahat rahat. Avantaj bize geçer

benim derdim şu an bu sene gelen hiç kimsenin oynamadığı 1-2 maç üst üste görmek

eminim takım oyun olarak da istek olarak da yukarı gidecektir

skorlar da en kötü böyle olur zaten

şimdi izledim de sinan yılmaz da böyle demiş :)
ben sinan yımaz'ı izlemedim.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Rıdvan
Torreira - Demirbay
Halil - Mertens - Kerem
Barış​

Okan hoca büyük maçları iyi oynatıyor. Bu yüzden kadro doğru olursa galibiyetten eminim. İcardi umarım yetişir

Zor deplasman. Haldir huldur saldirilacak bir mac degil. Topa sahip olunmali ve kolay kaybetmemeli. Rskipten donen toplari da carcabuk kapmaliyiz zira Avci kontra oynayacaktir. Tek bildigi o cunku.

oyun sistemimizden bıktım, değişiklik olmazsa beraberlik yazar

Trabzonun en büyük zaafı kaleye sürekli ceza sahası dışından şut çektirmesi özellikle mi riske ediyorlar bilmiyorum ama şampiyon olduklarında bile kalesine en çok şut çekilen takımmış Avcının takımı.

Ama bilin bakalım bizde ne yok.

Geri
Üst Alt