⚽ SL 23/24 H:21 | Trabzonspor 1-5 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Bu haftaki ts maçı önceki hava,başak i 7-0 yendiğimiz maç haftası vardı en son..O maç öncesi fb nin 5 puan gerisindeydik..Fb içeride zayıf giresun ile biz,dışarıda ligin güçlü ekiplerinden basaksehir ile oynayacaktık..Çoğu kişi fark iyice açılır diye beklerken fb içeride giresun a yenildi biz gittik basaksehir i inanılmaz bi skorla yendik.. Tüm hava değişti..

Fb kazansa bile ts maçından alacagimiz temiz bir galibiyet bizi benzer şekilde havaya sokar
5 mi atariz diyon trabzona renkdas

İlk on hafta Angelino yu kazanmak için uğraştık, olmadı. Bir süredir de Ndombele'yi kazanmak için uğraşıyoruz. Sezon un yarısı geçti. Artık maçlar hep ciddi. Mümkün olduğu kadar geçen seneki kadroya dönsek çok daha iyi olacağımız kesin. Zaha, Tette falan bekleyecek halimiz kalmadı. Bir an önce eski formumuzu bulmalıyız. Yeni transferler iyi çıkmadı. Bunu kabul etmeli ve işimize bakmalıyız. Sezon hızla geçiyor.

kupa maçında bu maça 11ine girebilecek / etki edebileceklerden performans bu maçın kaderini belirler.

BJK bile galibiyet almaya bşladı - fener gene o deplasmandan sekti her zmaanki gibi - bu maç çok önemli.

Berkan/Eyüp - Davinson merak ettiğim isimler benim.
Berkan bana göre hamle oyuncusu ya da saktlık varsa yorulmayan adam profili - biraz daha düzgün top kullandı maçtakı kısa süreli kısmında o sevindirici.

Eyüp en büyük beklentim ama merakım Okan hoca hücum hattı için (mertens'in profili) gibi mi yoksa merkez orta sahada 8 gibi mi oynartır onu kestiremiyorum.

Birde halil yerine Baran denenebilir (tam forvet profilimi o çocuk emin değilim ama)

Ts'de Onuachu-Denswil-Bakasetas-Trezeguet-Enis Destan-Larsen-Orsic-Pepe-Umut Bozok-Abdulkadir Ömür gibi oyuncular eksikmiş.Ts'yi böyleyken yakaladığımızda 1-0 da olsa kazanmalıyız biz bu maçı yav :D

Ts'de Onuachu-Denswil-Bakasetas-Trezeguet-Enis Destan-Larsen-Orsic-Pepe-Umut Bozok-Abdulkadir Ömür gibi oyuncular eksikmiş.Ts'yi böyleyken yakaladığımızda 1-0 da olsa kazanmalıyız biz bu maçı yav :D
Ön libero da Hunter oynayacak öyleyse Muradımmm yaşı gereği ağır kalır, presimizle kaptigimiz toplarla sonuca gidebiliriz 😍

Tam bizi yenecek moda girmişler en son bu kadar eksik bjkye yenilmistik diye hatırlıyorum

Geri
Üst Alt