⚽ SL 23/24 H:21 | Trabzonspor 1-5 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Güzel ama solda Kazım olmasın Kaan olsun

Trabzonspor karşısında Zaha ve Tete'nin yerine sol kanatta Kerem Aktürkoğlu, sağ kanatta ise Barış Alper Yılmaz yer alacak. (Nevzat Dindar)

Defans ile hücum hattı arasındaki problemi sanırım bir tek şöyle anlatabilirim;

Defans hattımızdan çok rahat 3-4 oyuncumuz 2000 yılından beri tüm Galatasaray ilk 11'lerinde kendisine yer bulabilir.

Ancak Kerem Aktürkoğlu mu Arda Turan mı?
Zaha / Tete / Barış Alper mi Abdul Kader Keita mı?
Sonsuz saygı duysam da Mertens mi Sneijder mi?

Bir tek İcardi'yi ayrı tutuyorum, Jardel-Drogba-İcardi'den hangisini seçerim bilmiyorum.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kaan
Torreira Demirbay
Baris Mertens Kerem
Icardi​

Şu talimatlara göre 11 dizmeye gayret gösterelim.

Kesinlikle ilk 11 oynamaması gereken isimler:
Tete, Zaha, Halil, Kazımcan

Kesinlikle ilk 11 oynaması gereken isimler:
Muslera, Boey, Nelsson, Apo, Barış, Torreira, Kaan, Kerem Aktürkoğlu

Nötr:
Ndombele, Demirbay, Berkan, Eyüp, Baran, Mertens

?:
Davinson, Icardi
11 netlemiştir. Eyüp sonradan girdiğinde hızlı gibi duruyordu ama ağırmış. Berkan geriye gitmiş zaten rotasyon topçusu.

Muslera
Boey Nelson Apo Kaan
Toreira Demirbay
Barış Mertens Kerem
Icardo

şu 11 çıkmalı

bc7f367b5932efa5c61c2cdfcf65d4e22924146.jpg

viscanın karşısına barış konmaz

mertens de kanada konmaz maalesef

boey nelsson abdül kaan
demirbay torreira
barış mertens kerem
icardi

en makul kadro olacaktır kanımca
seninki de mantıklı ama barıştan kanat olmaz geçmişte çok denendi. sonradan girince etkili oluyor o bölgede.

zaha, tete o kadar kötüki mertensden başkasını oraya koyamadım

avcı bizi analiz edecektir kaan tor bayadır oynamadı torrira demirbay analizine göre kurgular tsyi

muslera
boey nelsson sanchez abdülkerim
torreira kd
halil ka zaha
barış

Kupa maçı bu maça çok ışık vermedi bende Tempo ve pres hariç (bazı baskı diye HUrra çıkışlardan zararlı çıktık)

medya eminim bu "idmana niye çıkmadılar bilmiyorum" u alır çevirir TS GS 'ye yattı fener arayı açmasın diye yourmlarını kesin göreceğimizin kanıtı

Icardi, Trabzonspor maçında oynayabilecek mi?

Okan Buruk: "Icardi bugün ilk antrenmana çıktı. Yarın ve diğer gün bakacağız. O mevkide çok seçeneğimiz var, Icardi de onlardan biri olacak. Cumartesi son antrenmanda karar vereceğiz."

Nando
Sacha Victor Abdülkerim Kazımcan
Lucas Demirbay
Barış Dries Kerem
Halil/Zaha

Nando
Sacha Victor Abdülkerim Kazımcan
Lucas Demirbay
Barış Dries Kerem
Halil/Zaha
Kazımcan "eyvah eyvah" - BAY oynar orda bence
Lucas - Demirbay'da Mertens/kerem ile aralarında köprü kurulurmu toplarda bilmiyorum ama umarım olur

Halil/Zaha "eyvah eyvah x 5 "

Icardi, Trabzonspor maçında oynayabilecek mi?

Okan Buruk: "Icardi bugün ilk antrenmana çıktı. Yarın ve diğer gün bakacağız. O mevkide çok seçeneğimiz var, Icardi de onlardan biri olacak. Cumartesi son antrenmanda karar vereceğiz."
Çok seçeneğimiz nasıl var hocam? Halil var bir, Zaha artık forvet olarak değerlendiriliyor ise bilemem, hatta Zaha bence artık forvet olmalı doğal olan bu, kanat olarak istenen performansı alamıyoruz maalesef.

fener - samasun muş karşı maç...samsun puan oalrak tehlikede direnç gösterir mi diyeceğim ama diğer tarafım ne de olsa 7-2 falan bitecek diyor yorma kafanı diye

Kazımcan "eyvah eyvah" - BAY oynar orda bence
Lucas - Demirbay'da Mertens/kerem ile aralarında köprü kurulurmu toplarda bilmiyorum ama umarım olur

Halil/Zaha "eyvah eyvah x 5 "
Üstad, Barış kanat olarak kullanılmalı bence, çünkü başka isim yok performans olarak, Kazımcan idare edebilmeli, transfer gelesiye kadar en azından; maalesef ilk 11 çıkarmada form durumlarını dikkate alırsak zorlanıyoruz :crushed:

Barış kanat olarak kullanılmalı bence
%100 ve katılıyorum - kazımcan'a öyle yada böyle güvenip süre vermek lazım fakat TS dişli deplasman kağıt üstünde - bi puan kaybına kaos çıkarmaya meğilli herkes galyana gelir.

teknik olarak şu an lig hala "gs feneri içerde yenip şampiyon olur " bakışı var.

Geri
Üst Alt