⚽ SL 23/24 H:21 | Trabzonspor 1-5 Galatasaray | MS | 21 Ocak

çok top öldürdük gene ama yani ona yanmıyor değilim.

Berkan dinamik olup ortasahayı ÇAT diye geçsin diye bekliyoruz . adam geri pas kornere atıyor.
Tete nerdeeeyse son golüde yiyordu...

bunları aşmamız lazım.
Berkan'ın takım oyununa katkıda bulunabileceği tek şey, dinamiz yani Berkan'dan daha fazlasını beklememek lazım.

mükemmel bir adam.
ayağı bence daha iyi biri yok takımda - NETLİK akıyor herifin top kullanmasında.
Davinsonda böyle formunu bulduğunda.
Ben de aynısını diyorum kaç zamandır.

Takımda ayağı en temiz futbolcu Kaan. Hiç bir topu rastgele değil. Müthiş bir herif.

Sürekli diyordum sola idareten birini atıp barışın enerjisini ileride kullanmalıyız diye. Savunmada boşa harcıyoruz çocuğu

1 haftadir gazdaydilar yok piskolojik ustunluk bizde vs tarzi zirvaladilar.O isi gececeklernet bize dondu tamami ile hersey.

Samsun biraz haddini bilerek oynadi bekledi ,rakipler bize karsi oynadigi oyunu oynasa zaten foyalari ortaya cikacak.

Daha da strese girecekler subat ayi kritik kayipsiz gecersek cokusleri baslayacak.

Sora mayista pompa show

Her maç bu skorlar olması gerek zaten kaçan gollerden farkı açamıyoruz bir türlü hakem faktörü var tabi bu sene katlediyorlar bizi ama ona rağmen yarıştayız ve feneri şikeli hakemler ve anadolu k.şarları da kurtaramıyacak bu sene

Zaha laf atan adamlara çok kızıyordum, yani adam formsuz da olabilir ama neler yapabileceğini göstermişti yani sezon biter o zaman eleştiri yapılır, öyle adamlarla karşılaştırma yapanlar oldu ki aşırı kizgindim.

Geri
Üst Alt