- 31 Ağustos 2021
- 54.449
- 39.656
- 2.228
Davinsonu yemin ederim Bruma zannettim anlık ne oluyor lan dedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinsonu yemin ederim Bruma zannettim anlık ne oluyor lan dedim.
Kenan doğulu telifi gelirSimon telloya at bunu 10 defa izledim![]()
Bence sahanın kötülerindendi Demirbay. Farklı gözle maç izlemekle böyle farklı görüşler ortaya çıkabiliyor. Okan Buruk da benim gibi görmüş demek ki. Torreira ve Demirbay hiç basamadı topa tenis maçına döndü oyun takım da çok yorulup hatalar yapmaya başlamıştı. Ndombele girince başta biraz sendelese de sonrasında dengeyi buldu ve olumlu kullandı topları. Sonrasında nefes alan takım da daha dengeli geçişlerle skoru arttırdı.Visca zaten maçta yoktu. Kaan üstündü orada ona karşı.
Dayı çıkmamalıydı maçın en iyisiydi o ana kadar. Ortada oynayan iki oyuncunun ikisi birden değiştirilmez zaten o çok saçmaydı. Mertens oyundan düşmüştü o çıkmalı dayı 10 noya geçmeliydi. Barış da sağda devam etmeliydi. Büyük risk alındı. Keremin uzaktan golü gelmese panikleyebilirdik.
Tespit-ul ProTorreira ve Demirbay hiç basamadı topa tenis maçına döndü oyun takım da çok yorulup hatalar yapmaya başlamıştı. Ndombele girince başta biraz sendelese de sonrasında dengeyi buldu ve olumlu kullandı topları. Sonrasında nefes alan takım da daha dengeli geçişlerle skoru arttırdı.
Hayret ya ben çok beğendim Demirbayı. Hep dikine ve doğru oynadı. Hatta Aktürkoğlunu da hiç beğenmedim herkesin aksine.Bence sahanın kötülerindendi Demirbay. Farklı gözle maç izlemekle böyle farklı görüşler ortaya çıkabiliyor. Okan Buruk da benim gibi görmüş demek ki. Torreira ve Demirbay hiç basamadı topa tenis maçına döndü oyun takım da çok yorulup hatalar yapmaya başlamıştı. Ndombele girince başta biraz sendelese de sonrasında dengeyi buldu ve olumlu kullandı topları. Sonrasında nefes alan takım da daha dengeli geçişlerle skoru arttırdı.
Kaan çevik olmadığı için kolay top dağıtıyordu Visca.
Kesinlikle demirbay iyiydi aktürkoğlu kötü idiHayret ya ben çok beğendim Demirbayı. Hep dikine ve doğru oynadı. Hatta Aktürkoğlunu da hiç beğenmedim herkesin aksine.