SL 23/24 H:22 | Başakşehir 0-1 Fenerbahçe | MS | 24 Ocak

Divan başkanımız daha bugün söyledi bu sözleri - Ayktalp Derkan Bey

"İşçi sınıfının haftasonu eğlencesi olarak gelşimiş bu güzel oyun, yıllar içinde kara para aklayıcıları , oligardların , yal çocuklarıın oyuncağı haline gelmiştir."

daha bugün ya ...

samimi soruyorum bunların 10 kişi takımı son dk da olsa penaltıyla yenmeleri canını sıkan moralını bozan varmı ?

Divan başkanımız daha bugün söyledi bu sözleri - Ayktalp Derkan Bey

"İşçi sınıfının haftasonu eğlencesi olarak gelşimiş bu güzel oyun, yıllar içinde kara para aklayıcıları , oligardların , yal çocuklarıın oyuncağı haline gelmiştir."

daha bugün ya ...

Yeni gördüm bunu.
Zaten severdim bu adamı. Şimdi daha da sevdim.

Yeseydi hatay macinda calarlardi. Yemediği belli değil mi üstad?
Sivas maçında verilmeyen 2 penaltı, fener maçında Icardi'ye yapılan harekete verilmeyen penaltı, Hatayspor maçında verilmeyen 2 penaltı

Bunların hepsinde fener olsa 5 penaltı kazanmışlardı.

Penaltı ya da değil burada sorulması gereken bugün fener yerinde biz olsaydık aynı penaltıyı çalmaya yürükleri yer miydi yemez miydi ?.

Bunun cevabını herkes biliyor.

Ve daha önemlisi. Bize verilseydi 1 saat içinde 10 tane açıklama yaparlardı sitelerinden ve bir kaç tane yöneticileri o satılmış kanalara bağlanıp ağlardı.

Ve daha önemlisi. Bize verilseydi 1 saat içinde 10 tane açıklama yaparlardı sitelerinden ve bir kaç tane yöneticileri o satılmış kanalara bağlanıp ağlardı.
İşte en büyük sorun bu bizi durdurmanın yolu penaltı çalmamak feneri yarışta tutmanın yolu penaltı çalmaları.

cagdas atan isimli teknik direktör kenarda mahmut, josef, aleksic ve serdar gürler varken 60'dan sonra oyuncu degistirmeden maci tamamlamistir. onur ergün, berkay ve deniz'i oyundan almayarak maglubiyeti hazirlamistir.
Berkayin 90dk oynaması komedidir ya. Adam 10m onundeki topa kosamadi 30m den ferdi geldi aldi topu

Golun son dklarda gelmesi hepimizi cok üzdü bunu kabul edelim zira beraberlik dahi feneri dagitacakti eminim ama bu durum iste bizim için avantaj biz kazanalim bunlar ilk puan kayiplarinda tum enerjilerini kaybedecekler.
Unutmayin arenaya gelecekler birde.

Unutmayin arenaya gelecekler birde.
bu düzende en hoşuma gitmeyen durum.

daha öncesinde şampiyonluğu garantileyip gene alkolik sahaya çıkmalıyız.

hatta bilerek penaltı yapalım kullansınlar - icardi muselradan top alsın eliyle pnenaltıya diksin falan o derece dalga geçelim.

sonra 5 atalım 5-1 bitsin

Gassaray ne lan kimsin sen ? Nasıl takımımın adiyla dalga geçiyorsun? Tepemizi attirma bir de senle ugrasmayalim
Bende bunu anlamıyorum Gassaray ne hayırdır billur mu geçiyorsunuz. Ben geçen Ali şaşala oc dedim diye 3 gün myc aldım millet takımın adıyla dalga geciyor herhangi bir yaptırım yok . Bende buna uyuz oluyorum.

Adam şikecelere başkan olduğu gün can çekişen (aziz yüzünden) futbola son çivi çakmışta haberimiz yokmuş. Koç geldi futbol izlemek işkenceye dönüştü. Her hafta bir takımın lehine şaibeli karar verirebilir mi? Bir aya yayın ihalesi yapılacak inşallah yayınlayacak yayıncı bulamazlar.
Ben kendimce kim kazanırsa kazansın kesinlikle abonelik almayacağım izlemek istersem nette imkan çok.

Geri
Üst Alt