Erkan Erdoğan
10 Numara!
Sen yine iyi küfür etmişsin. Ben bir maçta topculara sovuluyor diye arkadaslar salak mısınız neden topculara sovuyorsunuz dedim diye ceza almistimBende bunu anlamıyorum Gassaray ne hayırdır billur mu geçiyorsunuz. Ben geçen Ali şaşala oc dedim diye 3 gün myc aldım millet takımın adıyla dalga geciyor herhangi bir yaptırım yok . Bende buna uyuz oluyorum.
12İstanbul a kaç atarsak eziklerin önüne geçeriz ?
İstanbul a kaç atarsak eziklerin önüne geçeriz ?
Kodumun bodyci müptezel iticagdas atan isimli teknik direktör kenarda mahmut, josef, aleksic ve serdar gürler varken 60'dan sonra oyuncu degistirmeden maci tamamlamistir. onur ergün, berkay ve deniz'i oyundan almayarak maglubiyeti hazirlamistir.
Mikroskopla ararsan bu ligde her takıma 13 tane penaltı bulursun. Fb ye vermek için arıyorlar bizimkilerde gözlerine perde iniyorBir ligde iyide olsa kötüde olsa bir Hakem standartı olur. İngiltere den maçlar izliyoruz pozisyon oluyor İngiliz hakemler buna penaltı vermez diyoruz ve çoğunlukla vermiyorlar. Bizde şikeceilerin maçları ve diğer maçların kararları diye 2 ye ayrılıyor.
Penaltı mı? ters faul bile çalabilir, biz ne olduğunu falan anlamadan, maçı hemen bitirir.Diyelim febenin penaltisi gercekten penalti. Peki bize o dakikada o penaltiyi verirler miydi?
Penaltı mı? ters faul bile çalabilir, biz ne olduğunu falan anlamadan, maçı hemen bitirir.
Bizimkiler İstanbul beyefendisi.+ itiraz eden futbolcumuz da olmazdı