SL 23/24 H:22 | Başakşehir 0-1 Fenerbahçe | MS | 24 Ocak

Ya ne penaltısi beyler siz yapmayın bari birincisi icerde mi? dısardamı? o bile belli degil dogru duzgun gosterilmedi. İkincisi adam kolu kapalı geliyor sutun sertligiyle dogal olarak acılıyor nereye sokacak elimi yani.

Lan patlican Gültekin hadi 500 kisi izledik anlayamadik desene. Bu sene sikenin kralini yayinci kuruluş yapıyor görüntüleri manipüle ediyorlar
fblinin ceza sahası önündeki eli tekrar ekrana gelmedi bu oyuncular boşuna mı itiraz ediyo neye itiraz ediyo göstersenize

biz kendi işimize bakalım

lig çetinleştikçe küme düşme mücadelesi arttıkça daha çok puan kaybedecekler

karşılarında helva gibi takımlar olmayacak
Başakşehir tam helva gibi bir takım görüntüsü verdi; hücum yapamadılar, sürekli pozisyon verdiler. Buna rağmen 90.dakikada saçma bir penaltı ile anca galip geldiler. Vahim durumdalar, biz devam edelim, psikolojik olarak dayanmaları zor.

Pozisyon penaltı bence ama her türlü pozisyon Fenerbahçe lehine yorumlanıyor, problem bu. Daha tartışmalı bir pozisyonun Fenerbahçe aleyhine olacak şekilde değerlendirildiğine şahit olmadım.

sinirden başım ağrıyor artık yeter birader darlandık valla billa yeter ya. bu kadar namussuzluk olmaz artık ya.

Ben artık rahatım. Alıştım. Bunun baş sorumlusu bizim yönetim.
Bugün böyle şeylerin olacağından emindim.
Yarın da bu operasyon çocukların aleyhimize kararlar vereceğinden eminim.

Pozisyon penaltı bence ama her türlü pozisyon Fenerbahçe lehine yorumlanıyor, problem bu. Daha tartışmalı bir pozisyonun Fenerbahçe aleyhine olacak şekilde değerlendirildiğine şahit olmadım.
katılıyorum

pozisyon penaltıya daha yakın ama rakibe hayatta veremezdi

Bu maçta zaten Çağdaş'ın puan alacağını beklemiyordum hatta ilk yarı 10 dakika izledim ve bize karşı sürekli uzun oynayan baskı yapmayalım diye uzun atan adam FB'ye karşı inatla pasla çıkmaya çalışınca anladım zaten. Başak yenilmeye upraştı ama Fenerli oyuncular kazanmamak için uğraştı böyle olunca 0-0 olacak maçta hakem Fener kazanacak diye araya girdi.

20 dk daha uzasa atamazdi fener. Asiri panik yapiyorlar isler kötü giderken. Duran topları bile saçma kullanıyorlar. Fenere karşı kapalı savunma yapan vakit gecırerek oynayan her takım puan alabilir.

diyorum ya SALİSEDE çaldı...

içerde mi dışarda mı

el var mı yoksa kapalıyken mi geliyor izlenmedi bile ...

ben bizim ezeceğimizi biliyorum ama bu düzen Fenere sami yende kupa kastırmaya çalışıyor resmen. ben cidden bunu düşünüyorum.

2 3 maç verirsinde hep penaltıyla tepede tutulma kafası nedir ama ya

gerizekalı bir el kuralı futbolun içine ediyor ve herkes izliyor. şerefsizler aynı pozisyondan biri lehine biri aleyhine 6 puan aldılar. kasten eliyle topu indirmiyorsa olduğu yere endirek serbest vuruş verirsin olur biter. Lanet olsun yaaa.

Başakşehir tam helva gibi bir takım görüntüsü verdi; hücum yapamadılar, sürekli pozisyon verdiler. Buna rağmen 90.dakika da saçma bir penaltı ile anca galip geldiler. Vahim durumdalar, biz devam edelim, psikolojik olarak dayanmaları zor.
Katılıyorum ama işte bu tarz penaltılar ve kırmızılar ile liderliği verdirmek istemiyorlar

Geri
Üst Alt