- 26 Ocak 2021
- 34.914
- 33.552
- 2.183
penaltiyi falan geçtim de şunun gibi en az 5 pozisyon çıkar bu maçta fb lehine verdigi. art niyet degil çok çok kötü hakem
Itigen diye bosuna demiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
penaltiyi falan geçtim de şunun gibi en az 5 pozisyon çıkar bu maçta fb lehine verdigi. art niyet degil çok çok kötü hakem
CıkÇizgi içeride sayılır yav![]()
Maçı izlemedim. Ama belliydi böyle olacağı.Bugün penaltı jokeri kokusu var havada
Bunların penaltısını arıyorlar mikroskopla inceliyorlar. Bizim topçuya tokat atıyorlar görmüyor ifb nin itleriAbi penaltısız kazanamıyor diyorsunuz da bizde de oldu hangi mal yılların eğitiminde size dirseğinizi açıp arkanızı dönerseniz top zaten koluna gelme olasılığı %10 bunu yapın dediyse o kişi bulup silkelenmeli.
Abi yıllardır futbol izliyoruz daha bir bu son yıllarda çıktı bu nonoşluk sanki adam oradan o açıyla 100km hızla topa vuracak. Lan kafana gelse bile etki etmez, sizin bu korkak nonoş tavrınızı ne yapacağız problem bence bu.
Şu pozisyonların hiçbiri penaltı olmamalı, adam ellerini arkasını bağlamış, refleks olarak gövdesini çevirirken dirseği biraz açılıyor. Topla oynama niyeti, avantaj sağlama amacı yok.
Nelsson’a da benzer bir penaltı çalınmıştı. İkisi de penaltı olmamalıydı.