⚽ SL 23/24 H:22 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 25 Ocak

Transfer döneminin kapanmasına çok az süre kaldı, rica minnet transfer yapacaklar daha. 3 aydır eksik olan bölgeleri yazmaktan klavyenin harfleri silindi sayılır.

bu takıma transfere gerek yok yeahhhh

solbeke gerek yok yeahhh!!!!!

Rakibin hocasını kutlsrım. Adam resmen bizi hatim etmiş. Tüm defolarımızı ortaya döktü

Hatalı karar işte

Bizim sıkıntımız gol atacak forvet mi şu anda

Bizde oyunu organize edemiyoruz

Orta saha yok

Adamlar elini kolunu sallayarak ceza sahası önüne geliyor

Defans açıkta yakalanıyor

İleride Kanatlar top tutamıyor

Nereden bakarsan bak elinde kalıyor bu sistem

Ama Okan halen ısrar ediyor

Çıldıracağım yaaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 senedir orta saha 2 kişi inadım inat 3 kişi koyup merkezi güçlendiricem yok adalar tek pasla geçiyor bizim ortayı.

yav başlarım istanbul şöyle böyle bizim sol kanattaki adam her aldığı rakibe veriyor

Transfer döneminin kapanmasına çok az süre kaldı, rica minnet transfer yapacaklar daha. 3 aydır eksik olan bölgeleri yazmaktan klavyenin harfleri silindi sayılır.

1706205626515.webp

Kerem A.

*Sürekli top kaybı yaparak rakibin kontra atak silahı
*Ego tavan her topu ben kullanırım vs havalarında berbat penaltı attı dua etsin kaleci mal
*Sezon başından beri yeter artık HAKEM itirazları vs başlarda hakem çocuğa taktı dedik kaçıncı bu artık ateş olmayan yerden duman çıkmaz Kerem GALATASARAY ismini arkasına alıp böyle davranmaya hakkı yok
*Golden sonra iyi bakın sevinmeye giden yok tebrik etmeye giden yok Kerem'i sevilmiyor çok net.
*Gereksiz itirazından sonra kaleci dahil 4 oyuncu geldi Kerem'e ne yapıyorsun diye, itirazını bile takım olarak değil bireysel alana taşıyor kerem efendi
*Derhal gönderilmeli ederi neyse artık, sene başında pen6 pası vermeler, CL maçları dahil altı pastan sayısız gol kaçırmalar, çıkıp taraftara gazetecilere cevap vermeler, kimsin lan sen, Fatih TERİM'de kuzu gibiydin yapsaydın ya TERİM zamanı, takım disiplini için bu tarz davranış göstereni çekeceksin kızağa yada yollayacaksın burası GALATASARAY yeter artık çoluk çocuğun afra tafrasınla uğraşacak değiliz.

muhabirler tek hücreli olmasa hocaya sorarlardı neden kapalı takımları cözemıyorsunuz sene basından beri diye

Geri
Üst Alt