⚽ SL 23/24 H:22 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 25 Ocak

parayla dizayn edilen bir lig
başkalarına domalanlar bize tanrının kırbacı sırtındaymış gibi koşturuyor
ücretiniz neyse biz de verelim şerefsizler

FT hocamın döneminde de böyle kornerler duvara çarpıp gibi dönerdi anında kontra yerdik.

Kornerlerde geride bekleyen Boey olmayınca oraya gelen topları bir bir toplayan adam da kalmadı, gördünüz rakibi 36'lık Mertens kovaladı 80 metre yazık günah üzüldüm adama.

Adamlar kusura bakmayın taş gibi top oynuyor. Biz ne oynuyoruz önce ona bakmak lazim
yok be abi - biz anlamsız paslar / başarısız havalandırılan kafa topları ile adamları resmen kontraya teşvik ediyoruz.

iptal golde ama adamların izleyip ceza sahasına gelmeleri ama evet "boşlarsan bakarsın öyle" moda sokabilecek nitelikte.

İstanbulspor bitti mi yırtınmanız. Ulan ne iğrenç bir sezon ya sizin fener maçlarınızıda izledik hırsınıza soktuklarım.

Kazımcan yerine Berkan’ı sokardım sol bek olarak. Kazımcan en az bir gol yedirir çünkü.
Tete’yi 3-4 demeden yollardım.

Şu Teteye hala forma veren hocayım demesin. Geçen hafta sağ tarafı otoban yapan adam sağ pek bu umursuz herif yüzünden

Ligin en banko düşme adayı takımına 3 net pozisyon verip penaltı harici pozisyona giremeyen takımın hocasının maçtan sonra ilk 45 dakika için hesap vermesi gerekir bu rezaleti nasıl açıklayacak ben çok merak ediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta saha yok

Kanatlar top tutamıyor

Defans açıkta yakalanıyor

Halen bu sisteme devam ediyor Okan efendi

Çıldırıyorum arkadaş

Bu kadar inatçı olma bea adam

tete ve kerem'in aynı anda kanatlarda olması da sıkıntı yaratıyor

ikisi de içe kayan oyuncu

robben, ribery ya da mane, salah değilsen bu anlayış yemiyor

Top bizde iken kerem a ve tete zahanin yanına geliyor ve cezasahasinin onu tamamen kapaniyor.bunu değiştirmek için devre arası mi olmalı rakibin işine yariyir iste rakibin defansını açmak yerine dahada siklastiryoruz

Ulan attıkları golde top adamın elinden taça çıkıyor, yine onlar kullanıyor ve hakemin gözü önünde oluyor bu

Şeref yoksunlarısınız siz be

Geri
Üst Alt