- 25 Ocak 2010
- 53.039
- 38.505
- 3.763
Ne 1-0’ı arkadaslar averaj kasma vakti
5-6 tane sallayalim fb ile averajı 3-4’e indirmek şart şu dönemde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb averajda bizden önde bitirir ahbap o işi unut. Biz içerde tek farklı galibiyetlere devam. Puan veya ikili averaj olarak önde olalım da gerisi önemsiz.Trabzonspor'u +4 averaj ile yenmek gerçekten süper iş oldu. Fb ile genel averaj farkı 10'a düştü. bir de beklenmedik bir maçta yapıyorsun bu averajı. mesela fb bu deplasmanda daha dolu bir ts ile oynayacak. keza biz de daha kolay bir ads ile oynayacağız.
Her iki takım için, alınan skorlar ve fikstürde kalan maçlara da bakarsak, gayet de 2 maçta kapanacak bir fark 10 averaj.
ha ben genel averajın çok nadir olarak şampiyonluğa etki ettiğini -belki 30 yılda bir bile değildir- ve çok da önemli bir parametre olmadığını düşünüyorum da bazı arkadaşlar bayağı kafaya takıyordu bu durumu.
haa bu maçta da tabi önce hedef 3 puan ama şöyle güzel bir averaj da fena olmazdı hani.
Gg ne demek renkdas?
Geçen yıl 17 averaj fark kapandıFb averajda bizden önde bitirir ahbap o işi unut. Biz içerde tek farklı galibiyetlere devam. Puan veya ikili averaj olarak önde olalım da gerisi önemsiz.
Ben geçen yıl fbnin averaj bizden fazlaydı diye hatırlıyordum way be. Okan hocam tarih yazmışGeçen yıl 17 averaj fark kapandı
Gittigidiyor.comGg ne demek renkdas?
puan işi > averaj tabiki. hatta yazdığım gibi bence averaj çok önemli bir parametre olmayacak bu seneki yarışta.Fb averajda bizden önde bitirir ahbap o işi unut. Biz içerde tek farklı galibiyetlere devam. Puan veya ikili averaj olarak önde olalım da gerisi önemsiz.
hii hiiNe 1-0’ı arkadaslar averaj kasma vakti
Inanilmaz bir calisma olmus her caps adeta saheser
Inanilmaz bir calisma olmus her caps adeta saheser
Torreira - kaan
Averaj gene de önemli Arenadaki maça beraberlik bize yarıyor halde çıkmak büyük avantaj olur. Yapabiliyosak şu tip maçları 4-5 yapmak lazım .