Ülkemizin malesef her dalının bok çukuruna dönüştüğünü sadece futbolu izleyenler bile anlayabiliyor. Medyasından tut, yöneticilere, teknik direktörlere topculara kadar işlemiş bir Galatasaray nefreti hakim. Bayern e kök soktururuz en zor gruplardan birinden son maça kadar gruptan çıkma şansını devam ettiririz ama yapilan yorumlar şu: Tarihin en kötü Bayern ve manusu. Karşı tarafa bakarsin osuruktan konferans kupasi rakiplerinden birinden 6 yer ama Rize ye 5 attı diye tutmayin feneri birakin premier ligde oynasın hatta Katalonya gibi Kadıköyü ülke haline getirip fb yi milli takim yapsınlar nidalari atılır. Her maç istisnasiz osursak rakip takim ağzından salyalar cikararak açıklama yapar. Rakibin maçından sonra futbolun cilvesi denir. Bu sezon maça cikmayan adamların rakibin maclarinda oynayıp ortadan casper gibi kaybolduğunu görürüz. Rakip hocalar mesela taktiğini değiştirir defansi orta sahada kurar rakibe karşı. Bunu da bir Allahin kulu soramaz. Ama bize karşı defanstan çıkmazlar bu seferde kapali takımı Galatasaray acamiyor olur. Rakiplerin kalecisi dünya kupası maçına çıkar gibi bizim maça hazirlanir. Ama suyun öteki tarafındaki malum takım maçına çıkarken sanki depremzedeleri eğlendirme maçı edasinda top oynarlar. Tribünlere istisnasiz cezalar aliriz ama yine karşı takımın bir maçında küfürlü tezahüratlara gözlemci eşlik eder ve bu işin üstü kapatılır. Yayıncı kuruluşun elemani tuttuğu takimin amigosu gibi maça gider ama bir Allah'ın kulu spor içinde olan medyası gazetesi bunu sorgulamaz. Elin basiretsiz baba parası olmasa yumurtayi bile pazarlayamayacak adam hakemleri sıkıştırin gördüğünüz yerde enselerine yapışın fotolarini çekin der ama bir tane adalet bekçisi kardeşim sen ne yapıyorsun yahu diyemez. Bir deplasman maçına gideriz 600-700 kişilik dürbünle mac izlenecek yere bizi atarlar ama malum takıma bütün stadı kapattırirlar. Takimda sorun yokken troll ordusu ile takımın içi oyulmaya çalışılır ama malum takımın oyuncusu oyundan çıkarken hocaya hareket çeker görüntüler hemen hızlıca geçilir kimse de merak edip sormaz. Siz bekleyin seçimlerden sonra neler açıklicam denir ama iktidar değişmediği için hiç bir açıklama yapamazlar. Ben varim diye şampiyon yapmıyorlar denir ama bir tane siyasetçi üzerine alınıp gel bakayim sen bizi mi sucluyorsun demez. Ülkemizin Cumhuriyet ile yonetilisinin 100. Yılında çıkarlar Arabistands maç önerirler ve oraya gittiklerinde orayi ilk kendileri karistirip sosyal medyadan istiklal marşı bayrak paylasimlarini divan kurulu baskanlarina yaptirip maçı iptal ettirip TFF baskaninin infaz edilmesini isterler.
Daha yazayım mi? 2010-11 sezonu mu bu sezon mu büyük? Unuttuğum olaylar da vardır. Alin size ülke durumu, adalet küme düşmüş medya küme düşmüş, gazetecilik cebe giren paraya bakmış hakemlik bitmiş işine saygı emeğe saygi bitmiş. Hak yemek arşa çıkmış. Suçluluğu legallestirme de master yapılmış.
32 yaşındayım. Dünyaya geldikten sonra benliğimi bildim bileli de futbola düşkün bir adamımdır. Galatasaray maç kaybedince üzüntüden, zaferler alınca da mutluluktan gözüne uyku girmeyen bir adamım. Çocukluğum dahil pek çok takımımızın şampiyonluklarini gördüm, pek çok da rakip şampiyonluğu gördüm. İsteyen istediğini söyleyebilir ben böyle kirli bir sezon görmedim. Göreniniz varsa aydınlatsın. 7den 70e bu kadar büyük organizasyon şeklinde işler çevrildiğini hele hiç görmedim.
Not: tarihe not düşülşün oldu da şampiyon oldular diyelim. 10 sene 20 sene sonra bile bu yazdıklarımı sadece Galatasaraylilar soyleyecek. Diğer bütün 3 maymunu oynayan kişiler ise tarihin en büyük kadrosunu kurup Galatasaray ve hakemlerin tuzaklarına rağmen şampiyon olmuşlardı diye belgesel bile çekecekler.