⚽ SL 23/24 H:22 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 25 Ocak

Boey atletizmini arıyoruz. Barış-Boey kanadı epey işlevsel idi; şimdi Barış'ın atletizmi defans için kullanılıyor, hücumda değerlendirebilmek önemliydi. Sayıca orta alanda üstünlük sağlıyorlar, buna bir çözümü olacaktır Okan hocanın ikinci devre.

Tete icardi yapip baslar ozaman hersey degisir icardi stoperleri rahatsiz eder zaha orda stoper kucaginda oynucak adam degil acik alanda forvet oynar palece her maci acik alanda icardi mertens ordan cok pozisyon buluruz

Herhalde bizimkiler rahat alırız kafasındaymış, ciddiye almamış, İstanbulspor zaman zaman iyi paslarla çıkınca ve bir türlü istediklerini yapamayınca gerildiler. Bu kadar gerginliğe başka anlam bulamıyorum ben.

Fazla pas hatasi ve adamlar kaptimi cok sakin ayaga oynuyor cunku umutlari yok zaten dusecekler birazda prim aldilarsa oynarlar tabi sen ne oynuyorsun ona bakmak lazim koca bir 0 o el olmasa simdi 2-0 di mac gitmisti puanlar
Nasıl 2-0 du renktaş izlemedim maçı da 1-0 olması gerekmiyor muydu

Alamadılar bir sol bek sırf sol bek yok diye Kaan orda.Olsaydi sol beyimiz Kaan sağ bekte barışta sağ açıkta oynardı

Tete yetenekli olabilir ama zeki bir futbolcu değil , bizim işimize yaramaz defans arkasında pas alacak yerde bile duramıyor , herhangi bir teklif satilmali, olmayacak zorlama gerek yok.

Tete - icardi değişiklik herkesin ortak görüşüdür.

Sanchez sahada yok
Nelsson diğerinden bir tık daha iyi
Kaan sahada yok
Barış sağ bek oynadığını unutmuş
Torreira arkada durmuyor, olumlu iş yaptığı yok
Demirbay iyi başladı düştü
Tete sahada yok
Aktürk penaltı dışında katkısı yok
Mertens her yerde zorluyor aslan gibi
Zaha ayakta duramıyor

Hoca 2/10 en fazla
O da yanlış. Kimse pozisyon alamıyor ortalık çorbaya dönüyor. Herkes bir ayağının üzerine basıp sakin oynasa sorun olmayacak.

2 aydır bu takımın sağ beki yok neyi bekliyorlar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tete out, zaha saga icardi forvete simdilik bir böyle deneyelim

Geri
Üst Alt