Ligdeki fbli hoca sayısı endişe verici yarısı bunların geri kalan yarısı da başkanına eyvallah çeken tipler.
Şehir değiştirme için haklısın.Usta sonuçta şehir değiştirecekler ve Antep'e gidecekler. Yorulacaklar yani. Teknik ekipleri kalitesiz olduğu için sakatlanma riskleri de yüksek. Bizim işimize gelir usta. Bizim kadro taş gibi. Bize fazla maç koymaz, Fener'e koyar. Formları düşmüş göründüğü gibi.
fenerin de maçlarını izliyorum genelde kaçırmadan, ismail kartal denen çapsızın özellikle bizim maçla beraber kenardaki vücut diline baya gülüyorum. gözlerinin içinden tedirginlik korku akıyor. bunu görebiliyorum. aklı çıkıyor puan kaybedicekler diye. hele bi öne geçebilsek, bayern sonrası hatay deplasmanında ne güzel 2 puan öndeydik.öyle devam edebilsek efsane olacaktı. gerçekten gördüğümü söylüyorum dağılmaya o kadar müsaitler ki. mesela bugün ankaragücü çok değil ya devreye 1-0 girebilse neler olabilirdi düşünemiyorum bile. o kadar ballı bir takım ki cengiz çöpü içeri orta açıyor top sekiyor falan gidip köşeden gol oluyor. stres baskı yaşamadan 1-1 oluyor maç. bizim artık ne yapıp edip averajı da uyuta uyuta kapatmamız lazım.fenerin fikstürünü de açtım baktım artık bitti istanbul maçları. adamlar bu haftaya kadar deplasmanları bile istanbulda oynadı. artık sürekli şehir deplasmanlarına gidecekler. antalya maçından da umudum var şimdidenşöyle söyliyeyim averajı kapatıp önlerine geçersek kafayı yerler - stresten her maç tırnak kalmaz. yedikleri hel golde dünya başlarına yıkılır.
gerçi çokta fazla maç kalmadı son düzlüğe ama
şöyle düşün böyle bir sezonda (yani %50 %50 şans var matematiksel - ligin geri kalanı kopuk zaten 6ıncıdan itibaren düşme potası gibi nerdense)fenerin de maçlarını izliyorum genelde kaçırmadan, ismail kartal denen çapsızın özellikle bizim maçla beraber kenardaki vücut diline baya gülüyorum. gözlerinin içinden tedirginlik korku akıyor. bunu görebiliyorum. aklı çıkıyor puan kaybedicekler diye. hele bi öne geçebilsek, bayern sonrası hatay deplasmanında ne güzel 2 puan öndeydik.öyle devam edebilsek efsane olacaktı. gerçekten gördüğümü söylüyorum dağılmaya o kadar müsaitler ki. mesela bugün ankaragücü çok değil ya devreye 1-0 girebilse neler olabilirdi düşünemiyorum bile. o kadar ballı bir takım ki cengiz çöpü içeri orta açıyor top sekiyor falan gidip köşeden gol oluyor. stres baskı yaşamadan 1-1 oluyor maç. bizim artık ne yapıp edip averajı da uyuta uyuta kapatmamız lazım.fenerin fikstürünü de açtım baktım artık bitti istanbul maçları. adamlar bu haftaya kadar deplasmanları bile istanbulda oynadı. artık sürekli şehir deplasmanlarına gidecekler. antalya maçından da umudum var şimdiden
Muldur de varHer seyden bagimsiz su macta 1 tane bile sari kart cikmamasi facia ya
Tadic ve dzeko’nun net 2 dirseği var surata. Ferdi’nin kontrayi kestigi 2 pozisyon var
Milan'dan gelmis ama cok düz oyuncu gibi duruyor.Oyuncularin hepsini izlemiş biri olarak şahsi fikrim aldıkları 3 oyuncuda bitik ve ağır adamlar çağlar bonucci heleki o krunic
Her seyden bagimsiz su macta 1 tane bile sari kart cikmamasi facia ya
Tadic ve dzeko’nun net 2 dirseği var surata. Ferdi’nin kontrayi kestigi 2 pozisyon var