SL 23/24 H:23 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 28 Ocak

bizim oyuna laf ediyorlar ama dikkat ediyorsanız fark attıkları istanbul macından beri bunların oyunda ciddi düşüş var daha fazla pozisyon veriyorlar ve 2.yarılar oyundan dusmeye basladılar

Cengiz'in ortası gol olmasa pozisyon yok, şişirmeye devam edin. Orta saha ve bekler arasında çok büyük boşluklar var. Kanatlar defans yapmıyor. Nasıl oyunsa artık. İstanbulspor'un çeyreği kadar oyunu soğutmaya çalışmadı Ankaragücü.
Fener bize boyle oynasa Trabzon maçı gibi olur

Fener iç sahada kaybedeceğini kaybetti, Fener'in dış saha maçlarına odaklanmak lazım.

2-1 devam ettigi sürece stres yapacaklar

Dayanabilirler mi pek zannetmiyorum

Ayagi pas ile cikmak bu tarz maclarda aptallik

Boğazlı kazak ismail kendi ayağına sıkarsa oyuncu değiştriip ortasahayı boşaltırsa belki bir kontrada diyeceğim ama Başaksehirden falan daha kötü top kullanıyor ankaragücü

bizim oyuna laf ediyorlar ama dikkat ediyorsanız fark attıkları istanbul macından beri bunların oyunda ciddi düşüş var daha fazla pozisyon veriyorlar ve 2.yarılar oyundan dusmeye basladılar
Çok fazla eleştirme febeyi rengim febe seviciler anti tezllerle kafa ütüler şimdi

1.15 den 2 gol cıkartmıs ballılar

antep bu mal takımdan daha sert bir takım o yüzden umarım gecen mac gibi savunmayı boşaltmayız

Cengiz'in ortası gol olmasa pozisyon yok, şişirmeye devam edin. Orta saha ve bekler arasında çok büyük boşluklar var. Kanatlar defans yapmıyor. Nasıl oyunsa artık. İstanbulspor'un çeyreği kadar oyunu soğutmaya çalışmadı Ankaragücü.
Valla renktas sizde yüksekten uçmaya devam edin. Ben hücumdaki paslasmalara ve yerleşime bakıyorum bizden kat kat iyiler. Rakip takımın nasıl oynadigi umrumda degil yanına pas atamayan, top arkadasindayken statik bekleyen adamları izlemekten bıktım.

Çok fazla eleştirme febeyi rengim febe seviciler anti tezllerle kafa ütüler şimdi
buyursun gelsinler vaktim oldukca cevap veririm,cengiz yada müldürür begenen birisi cok fazla futbol izlemiyordur muhtemelen
bu malların oyunu istanbul macından beri düşüşte hacının stresli olma sebebide bu zaten

Geri
Üst Alt