- 6 Eylül 2014
- 94.630
- 65.312
- 4.608
Caktida direkten döndüMorutan bi tane çak koçum uzaktan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caktida direkten döndüMorutan bi tane çak koçum uzaktan
Fener bize boyle oynasa Trabzon maçı gibi olurCengiz'in ortası gol olmasa pozisyon yok, şişirmeye devam edin. Orta saha ve bekler arasında çok büyük boşluklar var. Kanatlar defans yapmıyor. Nasıl oyunsa artık. İstanbulspor'un çeyreği kadar oyunu soğutmaya çalışmadı Ankaragücü.
Evet gördüm pozisyonu, sanki livakovic in de müdahalesi ver gibiydiCaktida direkten döndü
Çok fazla eleştirme febeyi rengim febe seviciler anti tezllerle kafa ütüler şimdibizim oyuna laf ediyorlar ama dikkat ediyorsanız fark attıkları istanbul macından beri bunların oyunda ciddi düşüş var daha fazla pozisyon veriyorlar ve 2.yarılar oyundan dusmeye basladılar
Valla renktas sizde yüksekten uçmaya devam edin. Ben hücumdaki paslasmalara ve yerleşime bakıyorum bizden kat kat iyiler. Rakip takımın nasıl oynadigi umrumda degil yanına pas atamayan, top arkadasindayken statik bekleyen adamları izlemekten bıktım.Cengiz'in ortası gol olmasa pozisyon yok, şişirmeye devam edin. Orta saha ve bekler arasında çok büyük boşluklar var. Kanatlar defans yapmıyor. Nasıl oyunsa artık. İstanbulspor'un çeyreği kadar oyunu soğutmaya çalışmadı Ankaragücü.
Değmiş. Yalniz bu kaleci çok abartılmış onu görmüş oldukEvet gördüm pozisyonu, sanki livakovic in de müdahalesi ver gibiydi
buyursun gelsinler vaktim oldukca cevap veririm,cengiz yada müldürür begenen birisi cok fazla futbol izlemiyordur muhtemelenÇok fazla eleştirme febeyi rengim febe seviciler anti tezllerle kafa ütüler şimdi