Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.462
- 25.776
- 2.598
@Emre Zeytinli ye ozelden yazdigim yorumu buraya ispiyonladi hemen dikkat edersen konuya yorum yapmamistim. Fb maçlarına tahmin yapmiyorum artikHani ankara puan alıyodu Şahin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emre Zeytinli ye ozelden yazdigim yorumu buraya ispiyonladi hemen dikkat edersen konuya yorum yapmamistim. Fb maçlarına tahmin yapmiyorum artikHani ankara puan alıyodu Şahin
Evet; tek iyi yaptıkları şey de o zaten. Bunu ben de hep söylüyorum ama maksat FB yi övmek değil. Böyle pahalı ve kaliteli kadroların bu üstünlüğü kurabilmesi beklenir zaten. Beklenmeyen ve düzelmesini istediğimiz şey, bizim takımın hücumda aşırı dağınık görüntü vermesi ve haddinden fazla top kaybıyla oynaması. Tek tek oyuncu kalitesi bizim takımda daha yüksek belki ama bir türlü senkronizasyon sağlanamıyor; merkeze katalizör görevini üstlenecek birinin alınabilmesi bu bakımdan ciddi etki eder...Valla renktas sizde yüksekten uçmaya devam edin. Ben hücumdaki paslasmalara ve yerleşime bakıyorum bizden kat kat iyiler. Rakip takımın nasıl oynadigi umrumda degil yanına pas atamayan, top arkadasindayken statik bekleyen adamları izlemekten bıktım.
O zaman fb champ, çünkü sneijder futbola döner bu maç dönmezBu maç dönmezse fb champ
Sebebi belli. Bu sene 1 tane mac 433 cikmamislar. Bu maca 433 ciktilar. 4231 ile oynamis full Ankaragücü maçlarını. Adi sefefsizlerabi bu ney a 50 metre ferdinin önünde adam yok ...
Fark etmez ona da öyle yazmaman lazım@Emre Zeytinli ye ozelden yazdigim yorumu buraya ispiyonladi hemen dikkat edersen konuya yorum yapmamistim. Fb maçlarına tahmin yapmiyorum artik