⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1706209059795.png

1706209066336.png 1706209070810.png 1706209087401.png

1706209092679.png

Trendyol Süper Lig 2023/24 Sezonu 23. Hafta
Galatasaray - Gaziantep FK
RAMS Park
29 Ocak 2024 Pazartesi
20:00

ViraBismillah

Antepin en iyi oyunculari cezali

Umarım barışta sorun çıkmaz. Bu maça kadar 1 oyuncu alabilsek keske

zor maç en azından deplasman değil

Fark atamayacağımızı bilmek ve fark atarız yorumlarını okumak bana acı veriyor
şumudika delikanlı bir hoca reyiz.

"bizim fenerbahçe'nin parasına ihtiyacımız yok" diye açıklama yapacak kadar t.şşaklı bir hoca. pozitif futbol oynatacaktır. bizim için ise bu maç soğuk duş oldu. rakibe hiç konsantre ol(a)mamışız. bu maçta ise reaksiyon gelecektir.

skor ne olur bilemem, atarız, yeriz. ancak istanbul maçından daha iyi bir gs göreceğimize eminim.

Hiç oyuna filan gerek yok gerekirse kaos futbolu olsun ama 1-0 olsun bizim olsun bu saatten sonra ki ben daha rahat geçeceğini düşünüyorum istanbul maçına kıyasla

şumudika delikanlı bir hoca reyiz.

"bizim fenerbahçe'nin parasına ihtiyacımız yok" diye açıklama yapacak kadar t.şşaklı bir hoca. pozitif futbol oynatacaktır. bizim için ise bu maç soğuk duş oldu. rakibe hiç konsantre ol(a)mamışız. bu maçta ise reaksiyon gelecektir.

skor ne olur bilemem, atarız, yeriz. ancak istanbul maçından daha iyi bir gs göreceğimize eminim.
Şumudika'ya laf etmem fbye oynadığı oyundan sonra ama adam her maç 3'lü oynuyor. Pozitif futbol falan bekleme yani. Yine zor geçer bu maç. Rakibin pasla çıkmadığı, kapandığı her maç sıkıntlı geçiyor.

Sumudica da defans yaptirirsa başlarım böyle işe

Transfer gündeminin gölgesinde kalmasın. Üç puan kritik. Konsantrasyon kaybı nelere yol açıyor İstanbulspor maçında görüldü.

şu an maç kafasında hiç değilim - son maçın burukluğu hala hakim bünyemde.

Muslera
Kaan Sanchez Nelsson Baris/Kazimcan
Torreira Eyüp
Zaha Mertens Kerem
Icardi​

Bizim maç öncesi Sumudica'ya operasyon gelir mi?

Geri
Üst Alt