Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.388
- 8.997
- 1.203
Bu maçı ve samsun maçını alabilirsek bütün baskıyı şikecilerin üstüne atarız.Zaten ayakları titriyor en ufak puan kayıplarında tepe taklak giderler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lüküs hayat balığı
Bence en kritik haftadayiz.İki takimin puan kaybetme olasiliginin en yuksek oldugu hafta.Ozellikle Fener bu hafta puan kaybetmek zorunda.Ondan sonra oynayacagi 4 mac garanti 12 puan ve averaj kasacagi maclar.Genel averaj hesaplarina girmeye gerek yok.Onu bir macla bile lehlerine cevirirler.Antalya macini kazanirlarsa bizim icin tek ihtimal kaliyor.O da kalan maclarin tamamini kazanmakFenerin fikstür (not gibi kalsın diye yapıyorum buraya)
Antalya (d)
Alanya
Rize(d) potansiyel yağışlı soğuk maç ama Rize yani
K.paşa
Hatay(d) averaj maçı olur
Pendik - Fazia gelir mi Fazia-ligde kalma hesapları başlar burda
Trabzon(d)
Adana Demir
Karagümrük(d) beleş deplasman
Sivas (D) - ahaaaa
Beşiktaş
Konya (d) - ahaaaaa
Kayseri
GALATASARAY(d)
İstanbulspor - beleş maç
Daha 15 maç varmış - ben daha az kaldı sanıyordum.
Antalya - Belki pendik - Trabzon - Sivas ve Konya deplasmanları potansiyel şeyler olabilir . kalanını hallederler ,hakemler izin vermezvs , penaltılarla giderler. 5 maçta potansiyel kayıpları var.
Bizim
Antep
samsun(d) -1.Şampiyonluk maçı
Başakşehir
Ankaragücü (d) - bugünkü ankarayı öperiz
Antalya
BJK (D) - 2. Şampiyonluk maçı
Rize
Kpaşa(d) - hep nefret ederim.
Hatay - Mahşer günü 10 averaj
Alanya(d)
Pendik
Ads(d)
Sivas
Karagümrük(d) - doğramaya uğraşacaklar hakemle 3.şampiyonluk maçı
Fener - iş buraya KALMAMALI - pis hislerim var bu tff ile
Konya(d) - iş buraya kalmaz
bizim şu bold olan 2 deplasmanı alırsak fener o sırada liderliği bize zaten verecek - her hafta kaos ve strese bağlayacak... şu an averajla lider oldukları için hissetmiyorlar. 1 adım geriye düştükleri an patlayacak o balon ismail kartalın üstünde.
işin o kısmı öyle ama becerebilirsek o baskı bile bunların kafada "eyvah" dedirtir.Bence en kritik haftadayiz.İki takimin puan kaybetme olasiliginin en yuksek oldugu hafta.Ozellikle Fener bu hafta puan kaybetmek zorunda.Ondan sonra oynayacagi 4 mac garanti 12 puan ve averaj kasacagi maclar.Genel averaj hesaplarina girmeye gerek yok.Onu bir macla bile lehlerine cevirirler.Antalya macini kazanirlarsa bizim icin tek ihtimal kaliyor.O da kalan maclarin tamamini kazanmak
Fenerin fikstür (not gibi kalsın diye yapıyorum buraya)
Antalya (d)
Alanya
Rize(d) potansiyel yağışlı soğuk maç ama Rize yani
K.paşa
Hatay(d) averaj maçı olur
Pendik - Fazia gelir mi Fazia-ligde kalma hesapları başlar burda
Trabzon(d)
Adana Demir
Karagümrük(d) beleş deplasman
Sivas (D) - ahaaaa
Beşiktaş
Konya (d) - ahaaaaa
Kayseri
GALATASARAY(d)
İstanbulspor - beleş maç
Daha 15 maç varmış - ben daha az kaldı sanıyordum.
Antalya - Belki pendik - Trabzon - Sivas ve Konya deplasmanları potansiyel şeyler olabilir . kalanını hallederler ,hakemler izin vermezvs , penaltılarla giderler. 5 maçta potansiyel kayıpları var.
Bizim
Antep
samsun(d) -1.Şampiyonluk maçı
Başakşehir
Ankaragücü (d) - bugünkü ankarayı öperiz
Antalya
BJK (D) - 2. Şampiyonluk maçı
Rize
Kpaşa(d) - hep nefret ederim.
Hatay - Mahşer günü 10 averaj
Alanya(d)
Pendik
Ads(d)
Sivas
Karagümrük(d) - doğramaya uğraşacaklar hakemle 3.şampiyonluk maçı
Fener - iş buraya KALMAMALI - pis hislerim var bu tff ile
Konya(d) - iş buraya kalmaz
bizim şu bold olan 2 deplasmanı alırsak fener o sırada liderliği bize zaten verecek - her hafta kaos ve strese bağlayacak... şu an averajla lider oldukları için hissetmiyorlar. 1 adım geriye düştükleri an patlayacak o balon ismail kartalın üstünde.
başkanları "sezonun en önemli maçı" ya da "onlara göstereceğiz" modunda açıklama yapmak yerine "gereğine göre oynayacağız" der geçer.fener rizeye takılacak bu sefer