⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Fenerin fikstür (not gibi kalsın diye yapıyorum buraya)

Antalya (d)
Alanya
Rize(d) potansiyel yağışlı soğuk maç ama Rize yani
K.paşa
Hatay(d) averaj maçı olur
Pendik - Fazia gelir mi Fazia-ligde kalma hesapları başlar burda
Trabzon(d)
Adana Demir
Karagümrük(d) beleş deplasman
Sivas (D) - ahaaaa
Beşiktaş
Konya (d) - ahaaaaa
Kayseri
GALATASARAY(d)
İstanbulspor - beleş maç

Daha 15 maç varmış - ben daha az kaldı sanıyordum.

Antalya - Belki pendik - Trabzon - Sivas ve Konya deplasmanları potansiyel şeyler olabilir . kalanını hallederler ,hakemler izin vermezvs , penaltılarla giderler. 5 maçta potansiyel kayıpları var.

Bizim
Antep
samsun(d) -1.Şampiyonluk maçı
Başakşehir
Ankaragücü (d) - bugünkü ankarayı öperiz
Antalya
BJK (D) - 2. Şampiyonluk maçı
Rize
Kpaşa(d) - hep nefret ederim.
Hatay - Mahşer günü 10 averaj
Alanya(d)
Pendik
Ads(d)
Sivas
Karagümrük(d) - doğramaya uğraşacaklar hakemle 3.şampiyonluk maçı
Fener - iş buraya KALMAMALI - pis hislerim var bu tff ile
Konya(d) - iş buraya kalmaz

bizim şu bold olan 2 deplasmanı alırsak fener o sırada liderliği bize zaten verecek - her hafta kaos ve strese bağlayacak... şu an averajla lider oldukları için hissetmiyorlar. 1 adım geriye düştükleri an patlayacak o balon ismail kartalın üstünde.
Bugünkü Ankara'yı öperiz kısmında unuttuğun 3 şey var. 1. Maç deplasmanda, 2. Maç Prag maçlarının arasında, 3. Bugünkü Ankara olmayacak. Yener yeniliriz bilmem ama öperiz şeklinde geçmeyeceğinin garantisini veririm sana

Bugünkü Ankara'yı öperiz kısmında unuttuğun 3 şey var. 1. Maç deplasmanda, 2. Maç Prag maçlarının arasında, 3. Bugünkü Ankara olmayacak. Yener yeniliriz bilmem ama öperiz şeklinde geçmeyeceğinin garantisini veririm sana
o bir öngörü zaten o yüzden"bugünkü" dedim :D yani fenere karşı oynayan takımı yeneriz . ama o halde olmayacaklardır %90 dediğin gibi.

Sol bek ve 8 numara almayarak ve Boey'i satarak işi iyice zorlaştırdık.
Herkesin atladığı bir durum var. Bizim bir de Avrupa ligi maçlarımız var.
Tete, Ziyech, Ndombele, Zaha form tutacak diye diye bugünlere geldik.
Sakatlıklar, formsuzluk ve milli takımlar derken bir de üstüne kadro kurmakta zorlanıyoruz.
Bekler devşirme. 8 numarada Kerem ve Ndombele'den istediğimiz verimi alamıyoruz.
Abdulkerim sakat, Sanchez iyi dönmedi.
İcardi sakat mı, formsuz mu belli değil.
Toreira'da bir form düşüklüğü var.

Kerem A, Mertens ve Nelson idare eden isimler.

Samsun, Ankaragücü ve bjk deplasmanları kaderimizi belirler.

fb , Trabzon maçına kadar kaybetmez ise işler zorlaşır. ibb maçında puan kaybetselerdi ço iyi olacaktı.

Görüyorum, hırslanmış, saldıran diri bir sumudika takımı görüyorum, nam salmaya gelmişler, açık oynuyorlar, bizimkiler kayıp kayıp düşüyor ayakta duramıyor, yedeklerde de umut yok, akın akın geliyor antep.

Sonradan oynamak mantık olarak iyi gibi duruyor. Tüm takımların maçlarını izleyip ona göre maça çıkıyorsunuz. Ancak psikolojik olarak bence kötü. Çünkü rakibinizin kazanması da kaybetmedi de, psikolojik olarak üstünüze yük olarak biniyor.

Fener bu sene kırılma maçı yaşamadı geçen sene biz bunlara kadikoyde saplayinca psikolojileri çöktü bu sene öyle.bir maç oynamadilar

antebin son iki maç özetine baktım - otobüs çekmedikleri sürece 3 4 gol buluruz pozisyon bitirdiğimiz sürece.

en önemlisi erken gol olayı. sonra açılıyorlar güzel güzel.

Stat boş olur bu bilet fiyatları ne ya, evlendikten sonra kırk yılda bir eşimi maça götüreyim kale arkası dışında bir yerde izleteyim kıza maçı dedim, kale arkası bile 600’den başlıyor.

Taraftar gelmez maça bu fiyatlara bu havada

IMG_2555.png

Stat boş olur bu bilet fiyatları ne ya, evlendikten sonra kırk yılda bir eşimi maça götüreyim kale arkası dışında bir yerde izleteyim kıza maçı dedim, kale arkası bile 600’den başlıyor.

Taraftar gelmez maça bu fiyatlara bu havada

Ekli dosyayı görüntüle 232467
Asgari ücret 1300 TL iken 50 TL'ydi maçlar,şimdi de 17000 TL iken 550.Projeksiyonda bir yanlışlık yok aslında

Mertens kesinlikle oynamamali. Samsun macina saklanmali

koyar geçeriz. 4-5 gollü galibiyet bekliyorum...
icardi artık dönüş yapmalı acilen. son 15 maç. burda artık farkı açıp gitmemiz lazım bizim.

Kerem A. ve Sanchez kart sinirindalarmis.

Geri
Üst Alt