⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Bu takıma çok acil 8 ve 10 no 2 topçu lazım beklerden bile elzemmi kilit açıcak topçu yokt takımda

Abdulkerim ve Boey olmadan bizim defans mala bağlıyor görmüş olduk. Boey’in yeri dolmaz

Maç dönmez gibi duruyor beraberliği kurtarabilirsek iyi. Hakem denen şerefsiz 10dk duran maça 3dk uzatma vererek amacını belli etti

Adamlar 11 kişi topun arkasında bekliyorlar. Biz topu Toreira'ya veriyoruz. Toreira bir sağa bir sola veriyor. Sonra Keremler ve Barış topu alıp kaybediyorlar. Ceza sahası önünde hiç topla buluşmuyoruz. Kanatlara verip sallama orta yapıyoruz. Antep hiç yorulmuyor. Böyle giderse çok kontra yeriz.

Takımda bir avellik var çözemedim. Şut çekiyoruz direklere çarpıyor. Kerem efsane orta açıyor, Torreira mahvediyor. Sanchez harika ara pası veriyor, mahvolluyor. Icardi önündeki topa dokunmuyor.

Bitiricilik oranımız %5 civarında.

Takımın şampiyonluk yolundaki en iyi adamını sattık
Siz daha transfer yapmayın

Takımda yetenek seviyesi biraz dozundan fazla geriledi. Zaha mutlaka girmeli. Oliveira da bir an önce dönmeli. Bu tip maçlarda rakipten aykırı düşünüp uygulayabilen topçu lazım oluyor. Barış ve Kerem yağ sürdü ekmeğine rakibin. Ben bile biliyorum 1 saniye sonra top nereye atılacak.

Geri
Üst Alt