⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Yönetime sesleniyorum sahada bi iki oynayan oyuncu kalmış onları da satın !

Şimdi bu panikle gidin parayı zeki ye rıdvan a gömün hadi

Bu takım berkana bukadar mı hasretti acaba ozaman niye gönderdik. Okan hoca ağır saçmalıyor oyuncular da beceriksiz olunca böyle zorda kalıyoruz...

Otobus ceken takima karsi durup dururken fauk yap duran top imkani ver ve 4 kisinin arasinda bi tane antepli atsin golu.Muthis konsantre yine takim İstanbul macinda oldugu gibi (!)
Mertens-Demirbay cikmali.Mertens biseyler yapmaya çalışıyor da biseye yaradigi yok.Demirbay da hayalet gibi.Attigi paslar rakibe veya kendi takima arkadaslarini zorlayacak paslar.
Hala transfer yapmayin bu takima.su maci kaybedelim belki akliniza gelir transfer yapmak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1) Kerem D. geçen seneki Oliveira 'dan daha kötü topçu, top kullanım konusunda. Defansif olarak da ondan iyi değil hatta daha kötü.
2) Sağ kanatta Rasica bu seneki her oyuncudan daha iyiydi bu maçtaki BAY dahil.
3) Solbekte oynayan Dubua da bu yılki her oyuncumuz dan daha iyiydi.
4) Sağ bekte oynayan Boey de Kaan'dan çok daha iyi oyuncuydu iyi teklif geldi sattık.

Peki yeni transferlerimiz ne yapıyor. Hepsi geçen sene yedek oynayan oyuncularımızdan daha kötü olduğu için geçen seneki yedekleri bile kesemiyor. Şimdi ben bu yaz transfer dönemini, kış transfer dönemini nasıl eleştirmem abi. Takım net olarak geriye gitmiş işte net olarak.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi OYNAMIYORUZ.

daha tempolu ya da hareketli görünmemiz İYİ demek değil. haybeye sallıyorlar bir şeypas diye bilmemne.

her maç böyle ya - yediğimiz gol trajik ötesi.

bana döner gibi gelmiyor bu sefer.
Berbatız.

Saha dizilimimiz berbat. Her ribaund rakipte. Sağ kanada yüksek top atıp sağdan bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Okan hocayı sorgulamaya başladım iyice

İcardi kötürüm olmuş, niye oynuyor ?

Kerem demirbay mertens Berkan Kaan bunlar asla 11 oyuncusu olamazlar, senede 10 tane maç oynasalar iyi. Yönetim o kadar rezil bir iş yaptı ki bu sene, Okan buruk olmasa Fenerbahçe şuan şampiyonluk kutluyordu, hiç kızmayın hocaya, buraya kadar getirdi ama patladı iste. Dalga geçer gibi en iyi oyuncuyu yollayıp oyuncu almıyorlar. Burada da Tanrı muamelesi görüyorlar çok ilginç, burada vazgeçilmez tek adam hocadir, ne Erden Timur ne icardi ne başkası hepsi boş

millet devre arasında kadrosunu güclendiriyor bizse ölümüne oyuncu gönderiyoruz

İleride oynayan oyuncular maçları hiç ciddiye almıyorlar cezasahında gereksiz paslaşmalar laubali pas denemeleri ortasahadan havadan pas denemeleri

Tatilden sonra bize çakma İcardi falan yollamış olmasınlar, bu herifin geçen seneki İcardiyle yakından uzaktan alakası yok…

Beksiz de oynarız.Bu kadar rahatlatan ne acaba yönetimi hocayı.İki bek olmadan da yeneriz paramız cebimizde kalır mallığını yapmayız umarım.Ligin şampiyonluk adayı nasıl yarıştan kopartılırı izledik.En önemli oyuncunu sat yerine adam alma zaten eksik olan yerleri yazdan beri doldurma devre arası hala alma.Sonra boeyi yüksek fiyata sattık diye övünürüz sene sonu

Sahamizda haftalardır kötüyüz. Hoca kendine gel yeter. Hazirlayamamissin takımı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ne arkadaş her iç saha maçında rakipler real madrid gibi kontra ya çıkıyor yeter ya yeter

Şansımızda yok hiç sene başından beri her maç direk direk direk bu nedir böyle ya

Adamların yaptığı tek orta gol oluyor bizimkilerde 3lü stoperin arkasına sarkma dersinde

Ne şut var ne adamakıllı orta var anca mal mal pas çeviriyorlar

Geri
Üst Alt