⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Eski Galatasaray'ı izliyor gibi oldum kolay geçiş yiyoruz, hücumda acele ve acemice top kayıpları.

İnan kıraç mı devreye girdi bazı şeylerde seçimde desteklemem mi dedi aylardır bu takımın beki 8 nosu yok neyden korkuyorsunuz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan bey ligi vermek için epey çaba sarfediyor, bu kadar saçmalığı bir arada yapabilmek başka bir maharet ister çünkü. Gol atamayacak asist yapamayacak ne kadar adam varsa sürmüş sahaya, hepsi dağa taşa dikiyor topu. Takım net olarak umutsuzluk vaadediyor, gram gol beklentisine sokamadılar koca 45 dakikada. Penaltı pozisyonlarında bile itiraz etmiyorlar zaten, ruhsuz gevşek tipler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç döner gibi hissediyorum ama dönmese de böyle çok fazla kayıp yaşarız. Bitirmemiz lazım pozisyonları. Net şutör oyuncu çok az takımda, yoka yakın hatta.

Bende böyle düşünüyordum fikirlerim değişti gol atamayan takım kötü oynuyordur
Yo gol atıp kötü oynadığımız maçlar daha çok bence gol tek başına referans değil mesela bu oyun standart olsa daha iyi sonuçlar alırız gol atıyoruz diye günü kurtarıyoruz sadece o yüzden bir öyle bir böyle oyun izliyoruz ne oynadığımız belli olmuyor

Oyunumuz geçen yılı andırıyordu
golü yiyene kadar
bulduğumuzu atmakta yine sıkıntı yaşıyoruz

Geri
Üst Alt