⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

19 direk.
Bu şanssızlık değil, beceriksizliktir.

Yediğimiz gol Mertens'e yazar. Saçma sapan gerkeksiz bir faul. Hiçbir tehlike yokken duran top şansı akabinde gol. Gereksiz işler.

Topla sürekli oynayıp bir şey yapamamak iyi oynamak değil abi
Skor oyunu bu
Ve basit skor üretmek için kimse ne yapacağını bilmiyor
Her şey doğaçlama

ya bir çok şey diyoruz da hakikaten futbol şansı da yok. direklerden de bahsetmiyorum.

bir pozisyon var, icardi gelişine hayvan gibi vurdu, kaleyi tutsa ciddi tehlike, hadi tutmayabilir, savunma kalabalık. ok.

amaaa savunmaya çarpan top sönüyor, bildiğin antepliye pas oluyor o da markovic'e uzun top ve kontra yiyoruz.

yani 100 kere olsa olacak şey değil. savunmaya çarp auta git, taca git değil mi ya da ne bileyim açıl sağa sola. yok illa asistin asisti olacak. :d

Orta sahamizin gole katkisi 0

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

barış efendi o kadar akıllı ki açılan topta rakibe gitmeyip nelsonu yönlendiriyor çünkü savunmacı barış nelson kanat oyuncusu.

Zaha doğru değişiklik hocamda, ilk yarıyı yine çöpe attık o n'olacak ?

Defans hattımız her maç farklı. Kolay gol yeme sebeplerimizden biri bana göre. 2 maç üst üste aynı 4lü oynamadı son dönemde.

Gayet de iyi oynuyoruz. Cok övunen febe bundan iyi oynamiyor. Aramizdaki fark onlar atiyor(yada hafif hakemden yardim aliyor pen6 fln) biz atamiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 232577

malesef katılmıyorum - ben olumlu olarak değerlendirmiyorum bu tabloyu.

27 RCS buluşman var kaleyi bulan şutun 2 - atamıyoruzdan öte Top kaleye tehtid şeklinde bir türlü gitmiyor. şuttur odur budur - o olsa zaten atacaksın.

eleştirdiğim kısım o - 27 buluşmada 2 şut ya

Geri
Üst Alt