⚽ SL 23/24 H:24 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 2 Şubat

gol yiyene kadar bekleyecek ondan sonra oyuncu değiştirecek maç sonu da tam oyuncu değiştiriyorduk golu yedik diye dalga geçecek milletle.

İlk 15 dk muhteşem oyun sonrası saldık. İcardi ye bir top geldi attı adama top atamıyoruz.

Bu arada takım rölantiye aldı yormuyor kendini oyundan düşme falan yok yanlış lanse etmeyin bilerek saldılar

Hakem bize yapılan hiç bir faulü vermiyor. Ntcam sarı kartı vermedi falan. Yine Barış'ı çekiyorlar faul vermiyor. Onun dışında Mertens, Kerem çok kötülerdi onların sürekli top kayıpları yüzünden hiç top tutamadık. Bek eksikliğini hissediyoruz bence. 2. yarı Zaha- Kerem A. değişikliği ile başlardım ben olsam. Hatta Tete- Berkan değişikliği ile Barış'ı sol beke koymakta bir ihtimal olabilir. İcardi'nin sakatlığını atlattığını zıplayabilmesinden anlıyoruz ama hala antrenman ve maç eksiği var ve kendini belli ediyor gerçi ileri topta götüremedik pek.

icardi'lik top yok ki beyler - adam deparla top mu götürsün.

ne zaman ahareketlense Kerem ezbere boşluğua defansın kolayına sallyor topu.
Geçen sezon İcardi topu tutup geriden gelenleri pozisyona sokuyordu

Bu sene hiç katkı alamadık bu anlamda renktaş

O yüzden performansı kötü diyoruz

Yoksa gol atıp atmaması değil durum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rölanti ve rehavet sikinti yaratiyor

Ilk 10 dakika zaten oyunumuzu gösterdik her mac oldugu gibi ama bu defa gollerin erken gelmesi oyunu etkiledi

Okan hoca da bu durumdan rahatsiz oldu bunu saha kenarindaki görüntüsü ile belli etti takimin hareketlenmesini istedi dakikalarca

0-2 olmuş, hakem oyunu dengelemekle meşgul. Basit açık faulleri vermez oldu. Hakem çok tehlikeli, fırsat kolluyor.

Dort pas yapıp topu kaybettik sürekli, o paslarına bizim kalenin önünde yaptık zaten.
Samsun çok koştu ikinci yari yorulacaklarini tahmin ediyorum.
Sol bek ve orta saha mutlaka alınmalı. Orta saha yeterince var diyen yedeklere bir baksın, oyuna girebilecek kim var diye.

GFWYxbyW0AAO7lY

Sanchez in sutu engellemek için kaydığı bir top ah şimdi penaltı vermezse iyi dedim bir an adamlar zaten bahane arıyor

Keremi teklif olursa satalım bu çocuk bizde olmucak taraftarla arasıda açıldı biraz sonucu kötü olucak yol yakınken satalım keremi önü açılsın onunda

Geri
Üst Alt