⚽ SL 23/24 H:24 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Arkadaşlar perspektif algınız yok sanki. Yerdeki çim çizgilerine bakarsanız o görüntüden de ofsayt olabileceği anlaşılıyor. 1m öndeymiş falan abartmayın. Yarı otomatik de çizdi zaten. Durduk yere kendinizi germeyin. Fenerliler gibi olmayın.

buz gibi golümüzü yok ettiler.

yarı sokomatik ofsayt sistemi.

Geçen sezon İcardi topu tutup geriden gelenleri pozisyona sokuyordu

Bu sene hiç katkı alamadık bu anlamda renktaş

O yüzden performansı kötü diyoruz

Yoksa gol atıp atmaması değil durum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta sahayı geçmedik neredeyse ikinci golden sonra

Golü yersek bu maç zor biter. Ne yapıp edip üçüncü golü atıp fişi çekmemiz lazım.

Kerem'de yorgunluk da olabilir. Ayağında sabun var gibi top değdiği an garip yerlere gidiyor. Onun kaybettiği toplar rakibin en büyük silahı. Barış da çok top kaybediyor bu arada.

Abi bizi farkli yapan en buyuk ozelligimiz rakibe cok az pozisyon vermemizdi.Bu ozellik malesef yok.Tabi en buyuk etken bek ve orta sahanin yetersizligi.Ara transfer buna cozum bulmayi pek dusunmuyolar gibi.

Su Trabzondan giden Siopsis bu takima ilac olur

keske alabilsek

Arkadaşlar perspektif algınız yok sanki. Yerdeki çim çizgilerine bakarsanız o görüntüden de ofsayt olabileceği anlaşılıyor. 1m öndeymiş falan abartmayın. Yarı otomatik de çizdi zaten. Durduk yere kendinizi germeyin. Fenerliler gibi olmayın.
Bende öyle gördüm

Sahadaki çimin çizgisinden önde gördüm sanki

Ama emin değilim

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun zaman sonra ilk defa huzurla maç izliyoruz.
Hushhush.gif

Bozma bozma
Yarin fener lehine zırt pırt faul vermezlerse hakemi kartlar haricinde begendim. Bence minimum 2 kart olmaliydi

BAY giderken topsuz dirseğe vermeliydi (evet az bir şey tiyatroda var ama başka türlü görmez hakemler)

Bize karşı otobüsü çekiyorlar diyoruz da. Samsun kabak çiçeği gibi açıldı mecburen golleri yiyince. Ne oynuyoruz açık takıma karşı?

Hakemler var dahil olmak üzere timsaha yatmış bekliyorlar.Kaan ın sırtına top çarpmasından penaltı çıkartmaya tüm gücüyle çalışırken biz ofsaty değil diye kendimizi yırtıyoruz.Siz atılan iki golü saydıklarına sevinin.Başakşehir‘i şampiyon olduğumuz sene 2-1 yendiğimiz maçtaki gibi attığımız golleri saymazlarsa ne yapacaksınız?

Geri
Üst Alt