⚽ SL 23/24 H:24 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Bizimkiler rolantide doğru düzgün koşmuyorlar bile. 2. Yarı bi tane yiyip kendimize geliriz. Ya da zahayı 60 gibi alıp 3 ü atarız

İcardi güçsüz olduğu için takım oyununa katkısı yok. Defanstan çıkamıyoruz geriye gelip istasyon olması lazım ama hiç yapmıyor, ayrıca uzun vurulan toplarda da yaklaşabilir hiç oralı olmuyor. Güçlü bir pivot olsa takım sıkıştığında 2,3 defa çıkarabilirdi İcardi şu an güçsüz olduğu için yapamıyor. Ama oynaması güzel sakatlığı yoksa 1, 2 haftaya kendini gösterir..

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol atmamiz icin herhangi bir sey yapmamiza gerek yok

Bi 20-30 saniye tutalim topu ayagimizda yeter

Bende öyle gördüm

Sahadaki çimin çizgisinden önde gördüm sanki

Ama emin değilim

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten kesin konuşulacak kadar belirgin değil o açıdan ama çoğu insan perspektif bilmediği için çizgiyi dimdik hayal ediyor rakibin ayağından. Halbuki hemen yanındaki çim çizgisine paralele yakın bir çizgi olur oradan çizilecek çizgi. O da Icardi'nin ayağına doğru falan geliyor. Yarı otomatikte gösterildiği kadar ofsayt olması gayet mümkün bir pozisyon.

İcardi, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu hiç yok maçta. Orta sahada Kerem Demirbay'ın da bir katkısı yok. KD aldığı her topta geriye döndü.

Bu beklerle bir sıçrarsın iki sıçrarsın üçüncü de öperler. Stoperler beklerin açığına koşmaktan yoruldular.

Berkan sol bekte sadece idare eder birebir temas oyununu beğenmiyorum çok eksik yapışamıyor adama. bek performansı yetersiz

mertens ve kerem a RCS de buluşmamış bile

Statik, top tasiyamayan, ancak boş alan olunca ileri çıkabilen 2 zoraki bekin varken böyle saçma bir şey çıkıyor ortaya. Hem gidemiyoruz, hem baskı yiyoruz.

Skor erken 2-0 olunca hakem freni kopmuş gibi Samsun’un arkasından ittirmeye başladı.1 gol yersek hakemin desteği azalır 2 gol yersek dengeli yönetme ihtimali var

Valla Samsun çok koşuyor iyi de oynuyor molde maçı gibi bir maç oluyor. Bence normal ama 2. Yarı biraz daha efor sarfetsinler iyice çözülürler... Korkum 90 dk ya yamaları bu tempoyu... Bu arada gol bence de ofsayt... Abartmaya gerek yok

Geri
Üst Alt