Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.174
- 6.586
- 1.243
Biz zorlu bir fikstüre girerken fener arka bahçeleriyle arka arkaya maçlar yapacak. Dikkatli olmalıyız. Transfer artık gelmeli bu maça.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trasnfer işi karmaşık iş - bencede en azından hocanında istediği takviyeler bitmiş olmalıydı.Biz zorlu bir fikstüre girerken fener arka bahçeleriyle arka arkaya maçlar yapacak. Dikkatli olmalıyız. Transfer artık gelmeli bu maça.
Aslında yıllar önce Ünal Aysal söylemişti niye transferde hep son günü beklediğimizi. Severim Ünal beyin bu doğal tarafınıtrasnfer işi karmaşık iş - bencede en azından hocanında istediği takviyeler bitmiş olmalıydı.
bugün anlaşsan gelse imza mimza yerleşti etti Cuma günü maça çıkamaz hiç kimse- dünkü oyuncu havuzuyla oynayacağız (RİSKİ olmazsa ve iyileştim derse apokerimde dönebilir)
Sanchez ilkk geldiği formdan ve kafayı maça vermeden az bir şey uzak
Boey satışı olmasaydı empati yapabilirdim - haksızda çok bulmazdım ekonominin hali ortada.(gerçi borç kapatmak içinde en iyi zaman Euro gelir elde ettiğinde - iki tarafı keskin bıçak) - Almak içinde alınmamalı tabiki tarafatarın gönlü için. Abdürrahim albayrak epey para batırdı bu yüzden (Diagne, Falcao vs.) . eğer Okan hocaya göre "tamam bu adamı getirebiliyorsak getirelim , uzun vade de yararlanabilirim" dedirten adama yönelilmeli.Aslında yıllar önce Ünal Aysal söylemişti niye transferde hep son günü beklediğimizi. Severim Ünal beyin bu doğal tarafını. Diğer yönetimler bunu söylemiyor ama hep aynısını yapıyorlar. Ucuz alacağız diye puan kaybetmeyiz umarım.
Erden Timur'u 150 M EU ya 1 maç sonra bayern ister yaz trasnferine .icardi
zaha-mertens-barış
torreira-kaan
erden timur-nelsson-sanchez-dursun özbek
muslera
Biletimizi aldık hamdolsun. Ceza sahası içinde penaltılık pozisyon olursa videolar atarım. Gol olursa da icardinin yanağına öpücüğü yapıştırırım.