⚽ SL 23/24 H:24 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Biz zorlu bir fikstüre girerken fener arka bahçeleriyle arka arkaya maçlar yapacak. Dikkatli olmalıyız. Transfer artık gelmeli bu maça.
trasnfer işi karmaşık iş - bencede en azından hocanında istediği takviyeler bitmiş olmalıydı.

bugün anlaşsan gelse imza mimza yerleşti etti Cuma günü maça çıkamaz hiç kimse- dünkü oyuncu havuzuyla oynayacağız (RİSKİ olmazsa ve iyileştim derse apokerimde dönebilir)

Sanchez ilkk geldiği formdan ve kafayı maça vermeden az bir şey uzak

icardi
zaha-mertens-barış
torreira-kaan
erden timur-nelsson-sanchez-dursun özbek
muslera​

kalabalık ve efektif ortasaha oyunu lazım. antebi ikinci yarıda çözen bunlar oldu + kişisel perfomanslar golü getirdi.

4-3-3 , 4-4-2, 3-5-2(gerçi 3lü defans deplasmanda bilemedim ama bek poizsyonları çok ön planda oluyor bunda - ne kadar doğru bilmiyorum)

4-2-3-1 de torreira yanına partner olarak Kaan olmadıkça kim oynarsa oynasın sırıtıyor :

Dayı : defansif olayı yok - beklememek lazım
Ndombele : yavaş - ayakta kalmakta sıkıntılı topla
Berkan : BELKİ

ama Kaan'da bek pozisyonunda bence oynamamalı - ortada Torreira ile daha iyi top kullanım oluyor gibi.

trasnfer işi karmaşık iş - bencede en azından hocanında istediği takviyeler bitmiş olmalıydı.

bugün anlaşsan gelse imza mimza yerleşti etti Cuma günü maça çıkamaz hiç kimse- dünkü oyuncu havuzuyla oynayacağız (RİSKİ olmazsa ve iyileştim derse apokerimde dönebilir)

Sanchez ilkk geldiği formdan ve kafayı maça vermeden az bir şey uzak
Aslında yıllar önce Ünal Aysal söylemişti niye transferde hep son günü beklediğimizi. Severim Ünal beyin bu doğal tarafını:). Diğer yönetimler bunu söylemiyor ama hep aynısını yapıyorlar. Ucuz alacağız diye puan kaybetmeyiz umarım.

Aslında yıllar önce Ünal Aysal söylemişti niye transferde hep son günü beklediğimizi. Severim Ünal beyin bu doğal tarafını:). Diğer yönetimler bunu söylemiyor ama hep aynısını yapıyorlar. Ucuz alacağız diye puan kaybetmeyiz umarım.
Boey satışı olmasaydı empati yapabilirdim - haksızda çok bulmazdım ekonominin hali ortada.(gerçi borç kapatmak içinde en iyi zaman Euro gelir elde ettiğinde - iki tarafı keskin bıçak) - Almak içinde alınmamalı tabiki tarafatarın gönlü için. Abdürrahim albayrak epey para batırdı bu yüzden (Diagne, Falcao vs.) . eğer Okan hocaya göre "tamam bu adamı getirebiliyorsak getirelim , uzun vade de yararlanabilirim" dedirten adama yönelilmeli.

3 4 aylığına getir sonra yolla - kimseden verim alamazsın bence.

Yazın mesela bütçe icardiye hacandı sonra hep sonunu beklediler - Ndombele Tete Ziyech bence tam tutmadılar (evirip çevirebilirsen ne ala Tete'yi ama umudum yok - ziyech zaten kafası burda değil - Ndombele'de ndombele psikolojisinde futboldan uzak , çabası yok form tutmaya gibi duruyor)

ligin hali böyle iken biz ve fener CL biletini önelemeli bile olsa garanti - tek olay şampiyonluk , zorlayan eden yok. o yüzden lig Derbiye dönüştü.

Muslera
Kaan Nelson Davinson Barış
Torreira Berkan
Kerem Mertens zaha
Icardi

Berkan aslında Zaha ile çok uyumluydu ama orta sahada bir süre Demirbay'ı görmek istemiyorum en azından deplasmanlarda. Devre arası çıkardığımız kreatif (!) oyuncuyu bir zahmet bu maçta oynatmayalım. Yediğimiz golde de direk suçlu gol olmasa penaltı verilebilirdi. Ayrıca iki Kerem ciddi anlamda defansif zaaf yaratıyor bu ara.

Yönetim acil olarak çıkıp dünkü maçtaki penaltı pozisyonuyla ilgili resmi hesaptan bir açıklama yapılmalı yoksa yine Cuma günü Sivasspor maçında olduğu gibi hakem katliamı olur.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Barış - Torreira - Kaan - Berkan
Mertens
Icardi - Zaha​

BAY rahat etmeyip erkenden gitmiş deplasmanın halini görmeye

Biletimizi aldık hamdolsun. Ceza sahası içinde penaltılık pozisyon olursa videolar atarım. Gol olursa da icardinin yanağına öpücüğü yapıştırırım.

zor maç olacak. yine geriye düşeceğimizi düşünüyorum.

Geri
Üst Alt