⚽ SL 23/24 H:24 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Samsunu sürekli izlemiş biri eksiklerini yorumlayabilir mi 6 7 oyuncu eksiği listelenmşti

Bein'in sayfasında "Samsunspor'da kamp kadrosuna sakatlığı bulunan Gaetan Laura, Moryke Fofana, Kingsley Schindler, Landry Dimata ve Soner Gönül'ün alınmadığı bildirildi."

Maça gelirsek sıkı bir Galatasaray ve Samsunspor izleyicisi olarak güzel bir maç bizi bekliyor. Samsunspor ofansif olarak iyi bir takım, kazara gol yersek maçı çevirmek zor olabilir, savunma zafiyeti olan bir takım stoperler arasına atılan toplar ile gol bulabiliriz. Galatasaray ilk dakikalar içinde gol bulabilirse oyunu eline geçirir ve rahat galibiyet alabilir.
Bakalım akşam göreceğiz, umarım galibiyet alırız.
Samsunda direk kendi rakiplerini yenip ligi güzel bir yerde bitirir.

merkez ortasahasında Taylan olan takımı yenelim ama ya

Kgv gibi bu maç 1-2 1-3 koparırız inş.

Ben yine iyimserim. Samsun bize rakip olacak bir takım değil. Evlerinde saldırmaya çalışıp geride açık vereceklerdir. Kolay goller olur.

Icardi'nin geçen haftaki yükselen performansından sonra bu hafta maçı kazandıracak diye tahmin ediyorum.

garip şekidle maç ilk yarı 1-2 ya da 1-3 bitecek gibi hissiyatım oluştu - maç 2-4 falan bitebilir.

Ne olur erken koparalım baskıyla ya - ilk yarıyı heba etmek hep karşı tarafa yarıyor.

deplasmanı rahat oyunla stressiz geçmemeiz - yarın antalyada ismailin altına kaçırmasına neden olabilir.

garip şekidle maç ilk yarı 1-2 ya da 1-3 bitecek gibi hissiyatım oluştu - maç 2-4 falan bitebilir.

Ne olur erken koparalım baskıyla ya - ilk yarıyı heba etmek hep karşı tarafa yarıyor.

deplasmanı rahat oyunla stressiz geçmemeiz - yarın antalyada ismailin altına kaçırmasına neden olabilir.
kaplumbağalı paylaş xD

Geri
Üst Alt