⚽ SL 23/24 H:24 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Ziyech hollanda da biraz kek yiyip gelecektir herhalde canı sıkılınca
Tribünde trasnfer açıklanmıştı ya - orda hafif kafa güzel olma ihtimali var demiştim gözlüklü kapşonlu haliyle.

çok cukka işler yapar diyordum ama ... şu ana kadar 3 5 şut - hafif ballı frikiklerden başka bir şey yok

Tribünde trasnfer açıklanmıştı ya - orda hafif kafa güzel olma ihtimali var demiştim gözlüklü kapşonlu haliyle.

çok cukka işler yapar diyordum ama ... şu ana kadar 3 5 şut - hafif ballı frikiklerden başka bir şey yok
Erden takmıştı buna öyle yada böyle alacağını ima ediyordu ,karakter testi filan hikaye yani ama şu da var biraz kipirdasa maç aldirabilecek yetenekte ama Okan hocada uğraşmıyor allahindan bulsun modunda galiba

Erden takmıştı buna öyle yada böyle alacağını ima ediyordu ,karakter testi filan hikaye yani ama şu da var biraz kipirdasa maç aldirabilecek yetenekte ama Okan hocada uğraşmıyor allahindan bulsun modunda galiba
yani bizim ilerde birden uyuşması gereken 3 profil geldi- zaha tete ziyech.

zaha kendisini buluyor ufak ufak - vücut dili - gollerdeki sevinmesi falan öne çıkıyor hafif hafif .

Tete bende top kontrolünde topu 2 3 metre havalandrımasında "olmayacak" statüsüne düşen profil

ziyech - 9-5 salla başı al maaşı tadında takılıyor diye bakıyorum.

Bunun zorluğu çok aşikar ziyech mertens yerine 1 kere denendi galiba sezonun erken kısmında . Varlık gösteremedi gibi bir şey - istekli hallerini hiç göremedik. olsa çok katkısı olabilir.

Muslera
Kaan - Nelsson - Sanchez - Berkan
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​

Demirbay yerine Eyüp aydin oynamali. Torreira daha yönlendirir oyunu. Demirbay la boşa geçiyor dakikalar. Demirbay in oynayacağı tek yer 10 numara olur bu takimda.
Eyüp Aydın için hoca Dries yerine değerlendiriyor, anlaşılan mevcut haliyle 8 numara bölgesi için yeterli değil. Demirbay olur muhtemelen yine.

Geri
Üst Alt