Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.119
- 35.216
- 3.758
Hakemlerle ilgili sustukca bu kansızlar bizi daha çok dograyacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
torreira yanındayken topu rahat kullanmıyor gibime geliyor - o yüzden ben kendisini 10 no da izlemek istiyorum.kerem demirbayda bence gayet iyidi
Doğru adamı tribüne çağırma çok süper bişey ama ya. Bayılıyorum, daha hiç hata yapmadılar.neden içerideki maçlarda deplasmandan daha garip duuyor söyliyeyim.
Deplasman taraftarı > içerideki taraftar x 20
takım karşılama etme - doğru adamı trbüne çağırma etme .(kerem A 'Yı çağırdılra - her şeyden bağımsız)
VAR hakemi muhtemelen eve gitme modunda kıyafetini değiştirip WC ye falan gitdiyordu heraldePenaltıyı kontrol edip vermedi. Resmen adaletsizlik. Her golün önemi var biz atmayalım averajı toparlamayalım diye seferber oldu koç oğlu koçlar.
Uzun bir aradan sonra stres sıkıntı yapma zamanı eziklerde oh be
YörüüüüüüüüüMaç öncesi rahat kazanacağımızı belirtmiş idim
Nelssonda da deplasmandı tribüne çağırılmıştı moralsizdi diyeDoğru adamı tribüne çağırma çok süper bişey ama ya. Bayılıyorum, daha hiç hata yapmadılar.
Berbat bir hakem performansı vardı. Verilmeyen en az 2-3 net sarı kart var net 1 penaltı var 1 tanede o pozisyonun tekrarını izlemediğim için net diyorum elle oynama vardı ceza sahsı içinde penaltı.
Fener maçı da djikumun icarfiye attığı yumruklarida görmedi bu adi.. eğer GS san buna ekmek yedirmeyeceksinVAR hakemi muhtemelen eve gitme modunda kıyafetini değiştirip WC ye falan gitdiyordu heralde
Sanchezin pasları çok iyi. Biraz savruk olmasa daha iyi olurduStoperin mac icinde ve sezonda istikrarlisi, daha cok guven vereni, sakar olmayani, daha iyi pozisyon bilgisi olani makbuldur.
Nelsson davinsondan net daha iyi bi stoper totalde