⚽ SL 23/24 H:24 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Penaltıyı kontrol edip vermedi. Resmen adaletsizlik. Her golün önemi var biz atmayalım averajı toparlamayalım diye seferber oldu koç oğlu koçlar. İki penaltı iki gol artı 2 averajı daha yediler. Şu penaltıları fenere otomatik veriyorlar vara bile gitmeden. Bizde var inceliyor görüyor ve devam diyor. Yazıklar olsun

neden içerideki maçlarda deplasmandan daha garip duuyor söyliyeyim.

Deplasman taraftarı > içerideki taraftar x 20

takım karşılama etme - doğru adamı trbüne çağırma etme .(kerem A 'Yı çağırdılra - her şeyden bağımsız)
Doğru adamı tribüne çağırma çok süper bişey ama ya. Bayılıyorum, daha hiç hata yapmadılar.

VAR konuşmaları açıklanacaktı açıklayın lan İcardi'nin penaltısını nasıl vermediler açıklayın. Elle değen topa penaltıyı nasıl vermiyorlar açıklayın VAR konuşmalarını.

Penaltıyı kontrol edip vermedi. Resmen adaletsizlik. Her golün önemi var biz atmayalım averajı toparlamayalım diye seferber oldu koç oğlu koçlar.
VAR hakemi muhtemelen eve gitme modunda kıyafetini değiştirip WC ye falan gitdiyordu heralde

Stoper tandemi+Muslera+Torrrea korkunç bir 4lü oldular. Her maçın adamları bu 4lü

Berbat bir hakem performansı vardı. Verilmeyen en az 2-3 net sarı kart var net 1 penaltı var 1 tanede o pozisyonun tekrarını izlemediğim için net diyorum elle oynama vardı ceza sahsı içinde penaltı.

Var performansi diyelim. Futbol oynatmaya cikmis sahadaki bize de verilmeyen sarilar oldu bence böyle daha iyi. Topun oyunda kaldigi süre yüksektir diger maclara göre baya.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artık resmen yalama oldu, her maç 2-3 penaltı resmen buhar olup uçuyor, ulan adamı kolundan kavrıyorlar, kündeye getiriyorlar, yumruk atıyorlar, sarılıyorlar hepsine devam kararı! Lan topçunuzu takımınızı ne zaman koruyacaksınız yönetim alooo

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VAR hakemi muhtemelen eve gitme modunda kıyafetini değiştirip WC ye falan gitdiyordu heralde
Fener maçı da djikumun icarfiye attığı yumruklarida görmedi bu adi.. eğer GS san buna ekmek yedirmeyeceksin

Geri
Üst Alt