- 2 Nisan 2012
- 40.144
- 19.847
- 2.548
Daha çok var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadarda çılgın değil ya10.02.2024 Galatasaray-Başakşehir
15.02.2024 Galatasaray-Sparta Prag
18.02.2024 Ankaragücü-Galatasaray
22.02.2024 Sparta Prag-Galatasaray
25.02.2024 Galatasaray-Antalyaspor
03.03.2024 Beşiktaş- Galatasaray
vay arkadaş fikstüre bak
Bakalım bizim klüp TFF'ye başvuruda bulunmuşlar stad değişikliği konusunda umarım kabul olurda ; aklıma takılan şey memleketimin stadı nasıl bu hale geliyor ben anlam veremiyorum a-Bakımsızlık b-bilgisizlik c - masraftan kaçma hangisi bu stadı bakla tarlasına getiriyor.??? Daha ne kar yağdı ne yağmur resmen yaz mevsimi.o kadarda çılgın değil ya
ankaragücü zemininin hali çok endişe verici ama.
değiştrimezlerBakalım bizim klüp TFF'ye başvuruda bulunmuşlar stad değişikliği konusunda umarım kabul olurda ; aklıma takılan şey memleketimin stadı nasıl bu hale geliyor ben anlam veremiyorum a-Bakımsızlık b-bilgisizlik c - masraftan kaçma hangisi bu stadı bakla tarlasına getiriyor.??? Daha ne kar yağdı ne yağmur resmen yaz mevsimi.
Bu işi bir çözemedik gitti ..değiştrimezler
onun haricinde dün trasnfer açıklama videosunda stadda ışık yanmıyor diye belki görünmüyorda bizim zeminimizde kötü halde
daha önce Mert post etti buraya - aslında bizim stadın çatısı yarı-saydam malzeme ile kaplanacaktı - güneş ışığını geçirsin diye - kapanır sistemlede kar vs yemesi önlenecekti konsept oydu.Bu işi bir çözemedik gitti ..
Hakem Cihan Aydın olmuş.Davinson ve Kerem Ankara maçı öncesi sınırda. Hakem bence Cihan Aydın olacak. Diğer alternatif Bayarslan
Aman hocam
yok mu bekleyen kaplumbağa gifi xDdaha 26.5 saat ve be