⚽ SL 23/24 H:25 | Galatasaray 2-0 Başakşehir | MS | 10 Şubat

10.02.2024 Galatasaray-Başakşehir
15.02.2024 Galatasaray-Sparta Prag
18.02.2024 Ankaragücü-Galatasaray
22.02.2024 Sparta Prag-Galatasaray
25.02.2024 Galatasaray-Antalyaspor
03.03.2024 Beşiktaş- Galatasaray

vay arkadaş fikstüre bak
o kadarda çılgın değil ya

ankaragücü zemininin hali çok endişe verici ama.

o kadarda çılgın değil ya

ankaragücü zemininin hali çok endişe verici ama.
Bakalım bizim klüp TFF'ye başvuruda bulunmuşlar stad değişikliği konusunda umarım kabul olurda ; aklıma takılan şey memleketimin stadı nasıl bu hale geliyor ben anlam veremiyorum a-Bakımsızlık b-bilgisizlik c - masraftan kaçma hangisi bu stadı bakla tarlasına getiriyor.??? Daha ne kar yağdı ne yağmur resmen yaz mevsimi.

Bakalım bizim klüp TFF'ye başvuruda bulunmuşlar stad değişikliği konusunda umarım kabul olurda ; aklıma takılan şey memleketimin stadı nasıl bu hale geliyor ben anlam veremiyorum a-Bakımsızlık b-bilgisizlik c - masraftan kaçma hangisi bu stadı bakla tarlasına getiriyor.??? Daha ne kar yağdı ne yağmur resmen yaz mevsimi.
değiştrimezler

onun haricinde dün trasnfer açıklama videosunda stadda ışık yanmıyor diye belki görünmüyorda bizim zeminimizde kötü halde

Bu işi bir çözemedik gitti ..
daha önce Mert post etti buraya - aslında bizim stadın çatısı yarı-saydam malzeme ile kaplanacaktı - güneş ışığını geçirsin diye - kapanır sistemlede kar vs yemesi önlenecekti konsept oydu.

şu an çok zor o iş- güneş panelleri kaplı tüm çatı.

basit mantıkta akla çözüm geliyor ama çatının statiği ve maliyet düşündürücü olur.aklıma gelen basit fikirde yansıtıcı paneller ile daha çok ışık alacaksın sahaya ama işte başlı başına bir proje ve tasarım o - kapalı havada kapanıp çatıyı kapatır eder gibi detaylar bile olur ama çok fazla değişken detayı var

çok zor maç. Başakşehir pis bir takım, iyi oynadığını sanıyorsun ama kazanıyor, puan alıyor

iki bekimizin olmadığını düşünürsek baya yıpranacağız bu maçta

temiz çıkarsak önümüzdeki lig maçları nispeten kolay. Kritik maç

Çağdaş yine bilenmiştir.

uzun topları topla - deniz türüçe ekstra iş yapacak imkan verme = maçı al

İçerde zor maç söylemine katılmıyorum her iç sahaya 3 puan yazıyorum

Sezon başından beri tek forvet icardi ile oynuyoruz, bu dizilişe oyuncularda alıştı ve iyi gidiyoruz lider sayılırız. Ancak vinicius gelişinden sonra çift forvet denemekte fayda var, kapanacağı belli olan rakiplere karşı ilk yarı çift forvet başlayıp bir iki gol atıp sonlara doğru tek forvete dönmeyi akıllacı buluyorum.

daha 26.5 saat ve be

Geri
Üst Alt